fbpx
Uutiset

Genelec 1237A ja 1238A Audiovisual 2013 -messuilla 13.-15.11.2013

Genelec 1238A on odotettu tuote ei vain ammattipuolelle vaan myös kotikäyttöön johtuen 1038B-perusmallin hämmentävästä äänenlaadusta. Jos hyvää voi jollain oleellisesti parantaa, on se huoneen sotkevien vaikutusten vähentäminen. SAM eli Smart Active Monitor -sarjan 1238A on ollut harrastajapiireissä erittäin odotettu tuote ja varmasti pykälää pienempi 1237A saa sekin huomattavasti suosiota.

Alla Genelecin eilen 12.11.2013 illalla saapunut lehdistötiedote:

Genelec tuo AudioVisual-messuilla vuoden 2013 tarkkailukaiutinuutuuksia ammattilaisten kuunneltaviksi. Kuuntelutestissä ovat niin ammattilaisstudioille suunnatut suuret kolmitiet kuin myös kotistudioihin musiikin luomiseen tarkoitetut M-sarjan kaiuttimet.

Uudet SAM-sarjan kolmitiekaiuttimemme, 1237A ja 1238A, ovat ensiesittelyssä Suomessa AVITA-messuilla. SAM on lyhenne sanoista Smart Active Monitoring, jolla viitataan DSP-teknologiaan, jonka ansiosta kaiutinten automaattinen kalibrointi on mahdollista. Akustinen suunnittelu näissä tarkkailukaiuttimissa on markkinoilla testattu ja hyväksihavaittu. Energiatehokkaat D-luokan vahvistimet bassolle ja keskiääniselle sekä AB-luokan vahvistin diskantille mahdollistavat erinomaisen suorituskyvyn ja erittäin pienen särötason. Osastollamme kuunneltavana näistä malleista pari 1238A-kaiuttimia.

Uuden M-sarjan myötä Genelec esittelee puukomposiittikotelon, joka mahdollistaa entistäkin ekologisemman tarkkailukaiuttimen samalla tarjoten erinomaisen äänenlaadun. AVITAssa ovat kuunneltavissa molemmat mallit, M030 ja M040, jotka on erityisesti suunniteltu musiikintekijöiden kotistudioihin.

Lisäksi menestyksekkään 8000-sarjan mallit esillä, nyt päivitettyinä Intelligent Signal Sensing-toiminnolla, joka tietyn viiveen jälkeen laittaa kaiuttimet automaattisesti standby-tilaan näin vähentäen virrankulutusta kaiutinten levon aikana.

Taustamusiikista osastollamme huolehtii pari 4020B-asennuskaiuttimia. Lisäksi Genelec-lisävarusteet ovat esillä omalla seinällään. Tervetuloa tutustumaan uutuuksiin ja vaihtamaan kuulumisia Genelecin Suomen myynti- ja markkinointihenkilöstön kanssa!

Klikkaa tästä katsoaksesi Genelec 1238A tuotetiedot.

Klikkaa tästä katsoaksesi Genelec M030:n ja M040:n testi ja miten ne vertautuvat G Three ja G Four -malleihin.

AudioVisual Helsinki 2013

Edit: Huijasin teitä! Eilen illallahan se lehdistötiedote oli jo tullut eikä tänään aamusta kuten ensin väitin.

Kirjoittaja

Kommentointi suljettu.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap