fbpx
Artikkelit

DIY Hifi-messut Hyvinkää 4.5.2013

Hifiharrastajat Ry on järjestänyt DIY-messuja jo pari kertaa aikaisemminkin. Jo oli aika, että pääsin itsekin vihdoin paikalle. Tunnettuna sahajauhoaddiktina en ottanut mukaan pelkkää valokuvauskonetta vaan myös AudioVideo.fi:n Nitrosäiliöt ja Revenge F2a:n.

Koska oma työnjälkeni on hienoa prototasoa, paikalle tulivat myös erään harrastajan äärettömän hienosti rakennetut Ruutinassakat samaan huoneeseen.

”Mehän luulemme, että
mitä vain voi tehdä itse! ”

Eikä kahta kolmannetta, Mikkelin AMK teki Nitrosäiliöstä neljä versiota, joita ei varmasti normaalissa hifiliikkeessä tule vastaan. Aplodit Toppatakille, Portaille, Facelle ja Nipsulle!

Huonetolkulla hupia

Ei, me itserakentajat emme varmasti ole normaaleja kansalaisia. Mehän luulemme, että mitä vain voi tehdä itse! Alkaen kaiuttimista, vahvistimista ja DA-muuntimista, päätyen aina puutarhoihin ja taloihin asti. Koska makuja on ainakin yksi per DIY-kaveri niin DIY-messujen antikin on hyvin kirjavaa. On putkia, paljon putkia, on upeaa viimeistelyä, on minun tekemää viimeistelyä. On kummallisia härveleitä, on pitkällistä perehtymistä ja ennen kaikkea, on hauskaa.

Ei, en ruodi kunkin laitteiston soundia tai luettele niiden speksejä. Sitä puolta saa varmasti luettua harrastajien keskustelusta osoitteesta Hifiharrastajat.org.

Nitrosäiliö normaalissa esiintymisasussaan.

DIY-mies tekee toki itse eväsvoileivät messuaamiaiseksi.

Äärettömän hienosti viimestelty Ruutinassakka

Kirjoittaja

Kommentointi suljettu.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap