fbpx
Uutiset

Geneva 2014 -mallisto kaupoissa

Geneva on hyvästellyt laitetelakat ja korvannut ne kaikissa malleissa langattomasti toimivilla yhteyksillä. Kaikissa uusissa Geneva-malleissa on mobiililaitteiden ja tietokoneiden kanssa toimiva langaton bluetooth-yhteys. XXL-mallissa ovat integroituna myös WiFi ja Apple AirPlay. Geneva Sound Systemit toimivat älypuhelinten ja tablettien kanssa laitemerkkiin katsomatta. Apple, Nokia tai Samsung – sillä ei ole enää väliä.

Uusi, kehittyneempi teknologia

Geneva-mallisto on saanut sekä uudet, hyötysuhteeltaan paremmat vahvistimet, että uudet, entistäkin kykenevämmät akustiikkaprosessorit. Kaikista malleista löytyy edelleen ULA-radio ja linjatulo ulkopuolista ohjelmalähdettä varten. Genevan L- ja XL -malleissa on myös sekä perinteinen CD-soitin, että ulkoiselle musiikkipalvelimelle varattu liitäntä. Enää ei ole välttämätöntä omistaa sitä musiikkia, mitä haluaa kuunnella – puhumattakaan, että sitä tarvitsisi tallentaa tietokoneelle tai puhelimeen. Nopeasti yleistyneet musiikkipalveluntarjoajat pitävät huolen siitä, että tarjolla on aina satoja tuhansia äänilevyjä.

Hinnasto:
Model XS: 199 euroa (Lue AudioVideo.fi:n testi Model XS:stä)
World Radio: 299 euroa (Lue AudioVideo.fi:n testi World Radiosta)
Model S Wireless: 349 euroa (Lue AudioVideo.fi:n testi Model S:stä)
Model M Wireless: 549 euroa
Model L Wireless: 1 299 euroa
Model XL Wireless: 2 199 euroa
Model S Wireless: 3 199 euroa
Floor Stand (Model L ja XL): 199 euroa

Geneva Sound System -tuotteet on suunniteltu Sveitsissä ja ne valmistetaan käsityönä. Käyttö ei ole monimutkaista ja laitteista on karsittu kuuntelijan kannalta hyödyttömät toiminnot pois. Geneva Sound System keskittyy äänen ja toimintojen kannalta oleelliseen, mikä tekee siitä laatutietoiselle kuluttajalle erinomaisen vaihtoehdon.

Kirjoittaja

Kommentointi suljettu.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap