fbpx
Uutiset

Roksan esittelee täysin uuden Attessa-tuoteperheen: stereovahvistin streamauksella tai ilman, levysoitin ja CD-soitin digitaaliannolla.

Helpommin ja paremmin

Roksan esittelee täysin uuden Attessa-tuoteperheen: stereovahvistin streamauksella tai ilman, levysoitin ja CD-soitin digitaaliannolla.

Brittivalmistaja Roksan tuo syksyn korvilla markkinoille uuden Attessa-tuoteperheen. Attessa on yhdistelmä suorituskykyä, pelkistetyn kaunista ulkoasua, yksinkertaista käytettävyyttä ja modernia tekniikkaa. Kaikki Attessa-mallit ovat tarjolla sekä mustana että hopeisena.

Stereovahvistin on saatavilla streamausominaisuuksien kanssa tai ilman, miten päin sinulle parhaiten sopii. Streamaus tehdään BluOS-järjestelmällä, joka on hyvin yleisesti käytössä monella valmistajalla ja on sujuvan helppokäyttöinen. BluOS on myös selkeästi toimiva lähtökohta, jos haluat rakentaa monihuoneäänentoistoa.

Attessa-vahvistimen liitännät ovat monipuoliset. Analogiottoja on levysoittimen MM-äänirasialle ja kahdelle linjatasoiselle ohjelmalähteelle, digitaaliottoja on kaksi koaksiaalista ja kaksi optista. Näiden päälle on Bluetooth ja streamaus-mallissa luonnollisesti LAN ja WiFi. Antoliitännät ovat kaiuttimien lisäksi kuulokkeille ja esivahvistinanto, johon voit kytkeä esimerkiksi päätevahvistimen, subwooferin tai aktiivikaiuttimet. Jatkuvaa tehoa on 2 x 80 W / 8 ohm ja 2 x 130 W / 4 ohm eli epäherkätkään kaiuttimet eivät ole ongelma.

roksan-attessa-streamaava-stereovahvistin-liitannat

Attessa-levysoitin

Kuten Roksanin arvokkaammat Nima- ja Sara-äänivarret, myös Attessan varsi on unipivot-tyylinen eli käytännössä päälaakerin toleranssi on nolla – mitään väljyyttä ei ole kun kun komposiittimateriaalista valmistettu varsi lepää painopisteestään yhden äärimmäisen kovan piikin varassa.

Soitin myydään helposti käyttöön otettavana pakettina äänivarren ja Dana-MM-äänirasian kanssa. Roksanin lippulaivalevysoitin Xerxes kuuluu maailman arvostetuimpiin soittimiin vaikka hinta ja ulkoasu ovatkin monen muun lippulaivoja hillitymmät. Osaamista on tietysti käytetty Attessan luomisessa ja senkin soittimen eristys ulkomaailman pahoista viboista on tehty Xerxesistä ideoidulla jalkaratkaisulla ja runkorakenteella.

roksan-attessa-levysoitin

Digitaaliohjattu elektroninen nopeudensäätö ja alumiinin sekä lasin yhdistelmästä tehty levylautanen ovat puhdasta highendiä ja haluttaessa käyttöön kytkettävä MM-levysoitinesivahvistin varmistaa Attessa-levysoittimen käytettävyyden missä vain laitteistossa.

CD-soitin Attessa-sarjaan

Kun Attessa-stereovahvistimissa on jo korkealaatuinen DA-muunnin eli digitaalisignaalin analogiseksi muuntava osio, ei Attessa-CD-soitinta ole enää varustettu samanlaisella. Näin on pystytty tekemään highend-soitin ilman highend-hintalappua.

roksan-attessa-vahvistin-cd-soitin-monitor-audio-bronze-50

Attessa-CD-soittimesta saa ulos koaksiaalisen digitaalisignaalin eli se tarvitsee seurakseen vahvistimen, jossa on digitaalisisääntulot. Roksan Attessa -stereovahvistimen tai jonkun muun, jossa on samat liitännät.

Signaaliketju CD-levyä lukevalta laserilta antoliitännälle on mahdollisimman lyhyt minimoiden jitterin ja vain pieni määrä elektroniikkaa kotelon sisällä auttaa sekin pitämään signaalin puhtaana.

Roksan Attessa -tuoteperhe rantautuu Suomeen kun kesä taittuu syksyksi.

Hinnat:

Roksan Attessa -streamaava vahvistin: 1 875 euroa

Roksan Attessa -stereovahvistin: 1 250 euroa

Roksan Attessa -levysoitin: 1 250 euroa

Roksan Attessa -CD-transport: 625 euroa

Maahantuonti: Concept Hifi

Lisätiedot: Roksan

roksan-attessa-kaukosaadin
Kirjoittaja

Kommentointi suljettu.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap