fbpx
Uutiset

Q Acoustics Q BT3 -aktiivikaiutin Bluetooth V4.0 aptX:llä

Q Acoustics on julkaissut Q BT3 -aktiivikaiuttimen, joka tulee Suomessa myyntiin elokuun aikana. Q BT3 näyttää ihan perinteiseltä hifikaiuttimelta, mutta ei ole sellainen. Kunhan tokenee punaisen värin aiheuttamasta kammiovärinästä (ei hätää, saa sitä mustana ja valkoisenakin) niin huomaa toisen kaiuttimen yläreunassa muutamat käyttönäppäimet.

Q BT3 on hyvin monipuolinen aktiivikaiutin. Sen kytkeminen ohjelmalähteeseen onnistuu langattomasti Bluetooth V4.0 aptX -protokollalla eli Spotifyn ja Youtuben musiikkivarastojen toistamiseen aivan riittävän laadukkaasti. Lisäksi siinä on analogiset sisääntulot sekä RCA-liittimien että 3,5-millisen miniplugin muodossa ja digitaalitulo optisella Toslinkillä. Se siis taittuu sekä modernien musiikkilähteiden kuten Spotifyn ja Youtuben toistamiseen älypuhelimelta, tabletilta tai tietokoneelta yhtä hyvin kuin olemaan osa perinteistä hifijärjestelmää. Sillä erolla, että monelle sellaisenaan riittävien liitäntöjensä ansiosta se tuskin kaipaa erillistä esivahvistinta enää seurakseen.

Kaukosäädin on koko stereolaitteiston syrjäyttävän kaiutinparin oleellinen varuste ja mukavana lisänä on myös anto subwooferille.

Hintalappu on sama kuin muuallakin Euroopassa, 499 euroa parilta.

Testiparia on jo pyydetty AudioVideo.fi:lle.

Maahantuoja: Kruunuradio
Valmistaja: Q Acoustics

Kirjoittaja

Kommentointi suljettu.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap