fbpx
Uutiset

Pebble Audio Oy tuo markkinoille uusia langattomia audiolaitteita

RCA2RCA ja USB2RCA tuotteiden avulla voit korvata audiokaapelit, mikä mahdollistaa tehokkaan tilasuunnittelun. Tuotteet ovat yhteensopivia muiden valmistajien audiolaitteiden kanssa. Laitteissa käytetään standardeiksi muodostuneita USB- ja RCA-liitäntöjä.

Laitteet toimitetaan tehtaalta valmiiksi yhdistettyinä, jolloin ne toimivat heti ”kytke ja käytä” periaatteen mukaisesti. Tuotekokoonpanoa voidaan jälkeenpäin täydentää lisävastaanottimilla yksinkertaisin toimenpitein. Kaikissa Pebble Audio laitteissa on ulkoinen antenni, joka takaa erinomaisen suorituskyvyn. Lisäksi koteloissa on kestomagneetti, joka mahdollistaa helpon kiinnityksen ferromagneettisiin pintoihin kuten AV-vahvistimen kuoreen tai aktiivikaiuttimen takalevyyn.

USB2RCA on PC-käyttöön suunniteltu ulkoinen langaton DA-muunnin, joka muodostuu USB-lähettimestä ja RCA-vastaanottimesta. Näiden avulla langaton yhteys korvaa tietokoneen ja audiojärjestelmän välillä olevan audiokaapelin. USB-lähetin voidaan kytkeä tietokoneeseen, jossa on Windows®, Linux tai Apple® käyttöjärjestelmä. Erillisiä ajureita ei tarvita, koska USB2RCA on yhteensopiva USB Audio Class 1.0 kanssa tukien suoraan sen dataformaatteja. Audiosignaali siirtyy lähettimestä vastaanottimeen häviöttömästi joko 44,1kHz tai 48kHz näytteenottotaajuudella. Lisäksi RCA-vastaanotin voi kytkeä +12V trigger -signaalin kanssa yhteensopivaa laitetta päälle ja pois päältä. RCA-vastaanotin kuluttaa valmiustilassa sähkötehoa alle uusimman EU-direktiivin vaatiman keskimääräisen 0,5 W tehon.

RCA2RCA on langaton audioliitäntä, joka siirtää ääntä 48KHz näytteenottotaajuudella eli CD-standardia paremmalla laadulla. RCA2RCA-tuotekokoonpano muodostuu RCA-lähettimestä ja RCA-vastaanottimesta. Näiden avulla langaton yhteys korvaa RCA-kaapelin. RCA-lähetin voidaan kytkeä AV-vahvistimen linjatasoisiin lähtöihin. Lähetin voidaan ohjata aktiivitilaan sekä pienitehoiseen valmiustilaan +12V trigger -ohjauksella. RCA-vastaanotin siirtyy automaattisesti valmiustilaan heti lähettimen jälkeen. Vastaanotin voi kytkeä myös ulkoiset +12V trigger -signaalia tottelevat laitteet valmiustilaan. Näin AV-vahvistimen +12V trigger -signaali voidaan siirtää langattomasti kohteeseensa. RCA-lähetin ja RCA-vastaanotin kuluttavat valmiustilassa sähkötehoa alle uusimman EU-direktiivin vaatiman keskimääräisen 0,5 W tehon.

Lisätietoa valmistajan sivuilta: www.pebbleaudio.com

Kirjoittaja

4 Comments

 1. Mahtaako löytyä usb2spdif
  Mahtaako löytyä usb2spdif versiota, jolla striimin voisi pc:stä lähettää valitsemaansa daciin optisena tai coaxiaalina?

  • Samu Saurama

   Lehdistötiedotteessa oli nuo
   Lehdistötiedotteessa oli nuo kaksi tuotetta USB2RCA ja RCA2RCA.

 2. Minkähänlainen viive RCA2RCA
  Minkähänlainen viive RCA2RCA on, jos korvais subbarin johdon tollasella…

  • Samu Saurama

   Tarkkaa dataa saa varmaan
   Tarkkaa dataa saa varmaan valmistajalta, sitten kun sivut aukeavat.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap