fbpx
Uutiset

Logitechilta langaton ja kompakti Boombox-kaiutin

Logitech Mini Boombox on pienikokoinen (11,6 x 7,1 x 5,8 cm) ja langaton kaiutin älypuhelimille, tablettilaitteille ja muille Bluetooth-yhteensopiville äänilaitteille. Mini Boombox on erinomainen valinta esimerkiksi musiikin, elokuvien, pelien ja videopuheluiden kanssa käytettäväksi. Painoa Mini Boomboxilla on vaivaiset 299 grammaa.

Pienestä koostaan huolimatta Mini Boomboxin äänentoisto on korkeatasoinen ja selkeä. Sisäänrakennetun mikrofonin ansiosta Mini Boombox soveltuu mainiosti myös perinteisiin puheluihin tai videokeskusteluihin.

Logitech Mini Boombox on helppo ottaa käyttöön niin älypuhelinten, tablettilaitteiden kuin muidenkin Bluetooth Advanced Audio Distribution Profile (A2DP) -yhteensopivien laitteiden kanssa. Mini Boombox toimii myös Bluetooth Hands-Free Profile (HFP 1.5) -ominaisuutta tukevien laitteiden kanssa.

Logitech Mini Boombox toimii sisäänrakennetulla akulla, joka on ladattavissa usb-liitännän kautta. Akussa riittää käyttövirtaa yhdellä latauksella jopa kymmeneksi tunniksi. Mini Boomboxin hallintapaneelin taustavalaistuksen ansiosta sen käyttö onnistuu hyvin myös hämärässä valaistuksessa.

Logitech Mini Boombox tulee saataville marraskuun lopussa 79 euron kuluttajahintaan.

Lisätiedot
Kirjoittaja

Kommentointi suljettu.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap