fbpx
Uutiset

Langatonta musiikkia ja puukuorikuulokkeet – Tivoli Audio Model One ja PAL BT sekä Radio Silenz

Tivoli Audion uutuudet tähän syksyyn on kaikkien rakastamat Tivoli Audio Model One ja PAL -radiot modernisoituina langattomasti toimivana versiona. Nyt voit kuunnella puhelimeesi, tablettiisi tai kannettavaan tietokoneeseesi tallennettua musiikkia langattomasti vaikka sohvalta käsin. Model One BT, sekä PAL BT aktivoituvat AUX-asennossa ottamaan yhteyden Bluetooth-ominaisuudella varustettuun musiikkilaitteeseesi. Kehittynyt A2DP-tekniikka mahdollistaa korkealaatuisen hifiäänen siirron täysin langattomasti. Mikä parasta, laitteista löytyy edelleen se sama laadukas radiovastaanotin kuin ennenkin.

Entäpä jos tämän hieno ominaisuuden haluaisi jo aiemmin hankittuun Tivoli Audion laitteeseen? Ei hätää – ratkaisu on Tivoli Audio BluCon. BluCon on Aux-liitäntään kytkettävä pieni lisälaite joka tuo langattoman Bluetooth-tekniikan myös vanhempien laitteiden yhteydessä käytettäväksi

Tivoli Audiolta aktiiviset meluntorjuntakuulokkeet!

Hiljaisuus on kultaa! Radio Silenz on maailman ensimmäinen puurunkoinen melunpoistokuuloke. Mikäs sen mukavampaa, kuin poistaa ensin taustamelu ja vasta sitten kuunnella musiikkia laadukkailla kuulokkeilla. Radio Silenz poistaa taustamelun elektronisesti. Kuulokejohtoon sijoitetussa ohjausmokkulassa on kätevä äänenvoimakkuuden säädin, sekä keskustelupainike, jonka ansiosta kuulokkeita ei tarvitse ottaa päästä keskustelun ajaksi. Kuulokkeiden elektronikka vaatii toimiakseen yhden AAA-pariston ja ilman paristoa kuulokkeet toimivat ilman meluntorjuntatoimintoa. Kuulokkeet ovat mukavat sekä kevyet ja ne taittuvat näppärästi kokoon kuljetuksen ajaksi. Radio Silenzin mukana toimitetaan roiskeilta suojaava säilytyspussi.

Hinnat:
Tivoli Audio Model One BT: 259 euroa
Tivoli Audio PAL BT: 299 euroa
Tivoli Audio BluCon: 139 euroa
Tivoli Audio Radio Silenz: 149 euroa

Kirjoittaja

Kommentointi suljettu.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap