fbpx
Uutiset

Kaiutinvalmistaja PSB:ltä M4U 2-vastamelukuulokkeet

PSB:n perustaja ja pääsuunnittelija Paul Barton kertoo, että kuulosta ja kuulemisesta on Kanadassa olemassa tarkkoja tieteellisiä tutkimustuloksia jo 1970-luvulta. ”Me PSB:llä olemme käyttäneet hyödyksi näitä tuloksia yhdistämällä ne Edgar Shawnin mittaustekniikoihin soveltaaksemme niitä kuulokekuunteluun”, Barton kertoo.

Kuulokkeiden huomiota herättävän tyylikkään ulkonäön on suunnitellut palkitun newyorkilaisen DF-ID-suunnittelutoimiston David Farrage. M4U 2:t on lisäksi helppo kuljettaa mukana, koska kuulokkeet voidaan taittaa kasaan.

PSB:n kehittämän nelimikrofoni-tekniikan ansiosta vastamelutoiminto kattaa laajemman taajuusalueen ja se mittaa ääntä sekä kuulokkeiden sisä- että ulkopuolella. Yhdellä napin painalluksella voit myös itse kuunnella kuulokkeiden ulkopuolelle sijoitettuja mikrofoneja, joten kuulet halutessasi ympäristön äänet ottamatta kuulokkeita pois päästäsi.

Kuulokkeissa olevan aktiivivahvistimen ansiosta kannettavien musiikki-laitteiden – esimerkiksi iPodin, iPhonen tai MP3-soittimen – ääni saa uuden ulottuvuuden. Koska aktiivikuulokkeiden aiheuttama kuorma on helpompi, särö pienenee, musiikkilaitteen akku kestää pidempään ja äänenvoimakkuutta saadaan enemmän. Toisin kuin muita aktiivi-kuulokkeita, M4U 2 -kuulokkeita voi käyttää myös passiivisina. Näin paristojen loppuminen pitkällä matkalla ei tyystin estä kuulokkeiden käyttöä.

PSB M4U 2 -kuulokkeet tulevat myyntiin maaliskuussa 2012. Pakkaus sisältää suojakotelon, kaksi johtoa sekä sovittimet koti- ja lentokonekäyttöön.

Lue täältä koko lehdistötiedote.

Hinta: 349 euroa
Maahantuoja: AH Hifisystems Oy
Valmistaja: PSB Speakers
Kirjoittaja

Kommentointi suljettu.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap