fbpx
Uutiset

Black Sails -TV-sarja

Black Sails on vähän erilainen merirosvotarina: sitä ei esitetä synkissä sävyissä, vaan se on kuvattu virkistävästi kirkkaassa auringossa – vaikka toki likaa ja hämäriä sisätilojakin löytyy. Sarja on kuvattu muutenkin vähän poikkeavaan tyyliin, on kuin katselisi merirosvojen tositelevisiosarjaa. Väkivaltaa, ilolintuja, miestä väkevämpää ja seikkailuja löytyy kuitenkin ihan perinteiseen piraattitapaan.

Ensimmäinen jakso herättää mielenkiinnon, mutta jatkohan sen näyttää, mitä sarjalle käy. Uppoaako vai pysyykö pinnalla – saapi nähdä!

Lisätiedot, HBO Nordic:

Sarjan tapahtumat sijoittuvat aikaan 20 vuotta ennen Robert Louis Stevensonin Aarresaari-klassikkoteosta, ja sen vastaavana tuottajana on palkittu elokuvantekijä Michael Bay.

1715. Karibianmeren merirosvojen kulta-aika on huipussaan. Entinen Britannian siirtomaasaari New Providence on nyt lainsuojaton alue, jota hallitsevat historian pahamaineisimmat merirosvokapteenit. Yksi pelätyimmistä on KAPTEENI FLINT (Toby Stephens).
Flint näyttää kuitenkin toisen puolen itsestään, kun Englannin laivasto palaa vesille uhkaamaan hänen miehistöään. Hän liittoutuu paikallisen suursalakuljettajan vaikutusvaltaisen tyttären ELEANOR GUTHRIEN (Hannah New) kanssa, ja yhdessä kaksikko kehittää suunnitelman löytääkseen aarteista kallisarvoisimman, jonka avulla he voisivat karkottaa viholliset kotisaareltaan.

Heitä vastassa on lukuisia eri vastustajia: Flintin vaikutusvaltaa kadehtivia kilpailevia kapteeneja, Eleanorin isä, jonka päämäärät eroavat hänen tyttärensä suunnitelmista, sekä Flintin miehistön uusin jäsen, nuori merimies JOHN SILVER (Luke Arnold), joka onnistuu jatkuvasti sotkemaan kapteeninsa suunnitelmia.

Ensimmäinen kausi koostuu kahdeksasta jaksosta, ja sarjan toinen tuotantokausi on jo varmistunut. Black Sailsin vastaavina tuottajina toimivat maineikas Michael Bay (Transformers), Andrew Form ja Bradley Fuller (Puhdistuksen yö, Teenage Mutant Ninja Turtles). Sarjan ovat luoneet vastaava tuottaja Jonathan Steinberg (Jericho) ja apulaisvastaava tuottaja Robert Levine (Kosketus).

Etelä-Afrikassa kuvatut jaksot ovat ohjanneet Sam Miller (Erikoisjoukkue), T.J. Scott (Xena, Spartacus: Blood and Sand – saatavilla HBO Nordicilla), Marc Munden (Pahan morsian) ja Neil Marshall (Game of Thrones – saatavilla HBO Nordicilla).

Kuvat: Valmistaja

Edit: Esittäjä poisti ensimmäisen jakson ilmaisnäkyvyyden Youtubesta.

Kirjoittaja

Kommentointi suljettu.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap