fbpx
Uutiset

Bang & Olufsen Beolab 14 myös stereokuunteluun

Beolab 14 herätti esittelyssään paljon vahvoja tunteita. Kaksi 2,5-tuumaista laajakaistaelementtiä ja ämpärin kokoinen subwoofer eivät tietenkään puristihifistille ole uskottavia. Sen sijaan sisustuksen ystävät olivat innoissaan kahvilautasen kokoisista kaiuttimista ja subwooferista, joka on sekä tyylikäs että pieni. Etenkin kun todellinen äänenlaatu näistä näennäisen vaatimattomista osista oli varsin mainio ja hintalappu laatuun suhteutettuna kohtuullinen (kiinalaista muovivalua saa tietysti oleellisesti halvemmalla).

Beolab 14:n subwooferissa on 280-wattinen vahvistin bassoja varten ja viisi 140-wattista vahvistinta. Toisin sanoen Beolab 14 2.1 on järjestelmä, jonka voi halutessaan laajentaa täysveriseksi 4.1- tai 5.1-järjestelmäksi. 4.1-vaihtoehto on lähinnä Bang & Olufsenin omia televisioita varten, niissä kun on äänentoisto on monikanavajärjestelmän kaikkein kriittisimmän osan, keskikanavan, toistoon riittävän laadukkaalla tasolla.

Jotta toisto pysyy luonnollisena tilasta riippumatta, on subwooferissa kytkin, jolla valitaan sen paikka: vapaa sijoitus, seinusta tai nurkka-asennus. Tämän perusteella subbari sovittaa toistonsa akustiseen ympäristöön. Ja jotta laitteisto istuu visuaalisessa mielessä tilaasi luonnollisesti, on maskeja saatavana useilla eri värivaihtoehdoilla. Luonnollisesti.

Beolab 14 2.1 toimii minkä hyvänsä laitteiston aktiivisena kaiutinjärjestelmänä. Television, CD-soittimen, tietokoneen tai muun. Pieneen Bang & Olufsen Playmaker -purkkiin yhdistettynä tulos on älypuhelimilla ja tableteilla ohjattava täydellinen moderni musiikkijärjestelmä, jossa Playmaker toistaa esimerkiksi verkkolevylle tallennetun materiaalin.

Hinta: 2 396 euroa

Kirjoittaja

Kommentointi suljettu.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap