fbpx
Uutiset

Apple TV3:lle 1080p-kuva ja uusi iPad3 Retina-näytöllä ja 4G:llä

Uuden iPadin Retina-näytön resoluutioksi kerrotaan 3,1 megapikseliä (neljä kertaa enemmän kuin iPad2:ssa) ja iSight-kameran viisi megapikseliä. Tämä tarkoittaa sitä, että iPadilla voi sekä tallentaa että katsoa Full HD -resoluution materiaalia. Prosessorina toimii A5X, jossa on neljä ydintä grafiikan pyörittämiselle. Wi-Fin lisänä on 4G LTE (HSPA+ ja DC-HSDPA) pitämässä yhteysnopeudet maksimissaan. Käyttöjärjestelmä on iOS 5.1 ja akun kestoksi luvataan sama kuin edellisen sukupolven mallissa huolimatta hurjasti kasvaneesta prosessoritehosta ja nelinkertaistuneesta resoluutiosta.

Hintatiedot kerrottiin vasta Yhdysvaltoihin, haarukka on perusmallin 499 dollarista 64-gigaisen Wi-Fi + 4G -version 829 dollariin. iPad2 pysyy vielä mallistossa ja sen hinnat laskevat. Lehdistötiedotteessa ei puhuttu iPad3-mallista vaan vain uudesta iPadista.

Apple TV saa varmasti monen odottaman parannuksen maksimiresoluutioon ja tukee nyt Full HD eli 1920 x 1080 -pikselin kuvatiheyttä. Kolmannen sukupolven Apple TV:n käyttölogiikkaa on parannettu entisestään ja uuden käyttöliittymän saa myös toisen sukupolven Apple TV:lle. Full HD -materiaalin katsominen vaatii tietysti uuden laitteen. Hinta pysyy samoissa lukemissa kakkossukupolven Apple TV:n kanssa.

Lue virallinen lehdistötiedote uudesta iPadista.

Lue virallinen lehdistötiedote uudesta Apple TV:stä.

Kirjoittaja

Kommentointi suljettu.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap