fbpx
Julkaisut

Lyhytelokuva The Follower – Christian Wenger

Christian Wenger jännittää katsojan hermoja kolmannen kerran. Me elämme toisiamme seuraten, sosiaalinen elämä on muuttunut sosiaaliseksi mediaksi. The Follower on tummasävyinen kuvaus, kirjaimellisesti ja kuvainnollisesti, länsimaisen ihmisen elämästä.

Kaikissa kolmessa Wengerin lyhytelokuvassa toistuvat tietyt samat asiat. Yksi minulle selkeimpiä on kuvaustyyli, jossa johdatetaan katsojaa taitavasti ja hallitaan aikaa piinaavan hienosti.

Veronika Herren-Wenger, Christianin näyttelijä-ohjaaja-äiti, esiintyi kahdessa ensimmäisessä elokuvassa ja The Followers -pätkässä hän hoiti näyttelijöiden preppaamisen. Tuotantotiimi elokuvien takana on muutenkin Christianin lähipiiriä. Budjetit ovat kolmenumeroisia ja se todella näkyy. Nimittäin siinä, että ajatustyötä on tehty paljon ja tulokset eivät ole keinotekoista höttöä vaan todella tiukkaa tavaraa. Tyyli, joka Hollywoodiassa on taidettu lähestulkoon unohtaa…

Kuulokkeet päähän tai ääni stereoihin, katso itse.

The Follower @FLLWR_SHORTFILM from christianwengercine on Vimeo.

The Follower Facecbookissa: www.facebook.com/thefollowershortfilm

PS. Katso myös alla olevat From Darkness to Light -filmnoir-trance-musiikkivideo ja Christian Wengerin ensimmäinen lyhytelokuva Rose Wagner kokonaisuudessaan.

From Darkness to Light – Official Music Video from christianwengercine on Vimeo.

Rose Wagner – Shortfilm – Full Movie from christianwengercine on Vimeo.

Kirjoittaja

Kommentointi suljettu.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap