fbpx
Artikkelit

Pääkirjoitus: Synnytyskivut

Pääkirjoitus 30.11.2011 – Synnytyskivut

Kuten minkä tahansa lapsen, AudioVideo.fi:n synnytyksen odottaminen oli ihan yhtä jännittävää kuin sen tulevan kasvamisen seuraaminen on.

Tätä kirjoittaessani sivustoon tehdään vielä viimeisiä muokkauksia, ja avaamiseen on enää tunteja. Tukka on pystyssä sekä kirjaimellisesti että kuvainnollisesti. Hurjasta jännityksestä huolimatta olo on onnellinen. Verkkojulkaisun vastaanotto on ollut erittäin positiivista niin kirjoittajien kuin yhteistyökumppanienkin puolesta. Se, että iso määrä kirjoittajia on innoissaan mukana, on erittäin arvokas asia.

Teille lukijoille kaikkein tärkeimpiä ovat sisältö ja sen tyyli. Niihin te voitte itse vaikuttaa kertomalla artikkelien lopussa mielipiteenne. Kaikki voivat klikata nopeasti ajatuksensa jutun sisällöstä ja tyylistä, rekisteröityneet käyttäjät voivat myös kommentoida avoimesti.

Tänään AudioVideo.fi:ssä on jo jonkin verran luettavaa. Sisällön määrä kuitenkin kasvaa koko ajan ja vielä emme edes ole käsitelleet kaikkiä aihepiirejä. Tule siis käymään pian uudestaankin.

Erityisen suuren kiitoksen avusta ja kärsivällisyydestä ansaitsee sivuston eteen ahkerasti työskennellyt tiimi:

Graafinen suunnittelu ja markkinointi – Alix Antell
Konsepti – Jussi Hermunen
Ulkoasun toteutus – Jussi Kirjavainen
Sivumoottori – Mika Korhonen

Samu Saurama
Päätoimittaja

Kirjoittaja

Kommentointi suljettu.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap