fbpx
Artikkelit

Messuraportti DigiExpo ja HifiExpo 31.10.-2.11.2014 – mukamas

Minä olen joka vuosi ravannut muutamat messut kamera kädessä ja läppäri toisessa. Tuloksena on ollut messujen avajaispäivänä häthätää kasaan kerätty kuvakollaasi siitä, mitä kaikkea messuilta löytää. Mutta palveleeko se teitä lukijoita? Näette messuilta kuvia, joita on monella muullakin sivulla. Pienistä messuista voi vielä kertoa jotain kun eri kattauksia on ehkä parikymmentä, tai vähän yli. Eikä soundi messuilla koskaan ole kuitenkaan niin hyvä, mihin paremmissa olosuhteissa päästään. Hotellihuoneiden akustiikka on pääosin huono, hyvin erilainen kuin kotioloissa ja koska mitään ei saa hotellin puolesta kiinnittää mihinkään, on akustointikin aika työlästä. Kaikki kunnia kyllä heille, jotka sitä yrittävät.

”Jätän kameran ja
läppärin pöydälle.”

Joten tänä vuonna minä jätän kameran tuohon viereen pöydälle ja läppärin siihen viereen, kansi kiinni. Aion mennä messuille. Siis menen messuille, en mene juoksemaan messuja hirveää vauhtia kaikkea läpi näkemättä mitään vaan menen sinne nauttimaan niistä. Tapaan ihmisiä, tutkin rauhassa sen, mitä ehdin. Käyn ehkä lasillisella ja syömässä hyvässä seurassa. Haluan pitkästä aikaa päästä oikeasti vierailemaan messuille.

Koittakaa päästä messuille, jos ne kiinnostavat. Kuvat ja pieni tekstipätkä kertovat niin kovin vähän siitä, millaista messuilla oli, millaisia tunnelmia ne parhaat jutut herättivät. Ymmärrän kyllä, että kaikki eivät pääse ja joillekin se on iso pahan mielen asia. Heille lohdutukseksi kolme edellistä messuraporttia:

DigiExpo ja HifiExpo 2012
HifiExpo 2013:n rakentaminen
DigiExpo ja HifiExpo 2013

Siitä, mitä kaikkea tämän vuoden messuilla on, voi lukea Messujärjestäjän PDF-muotoisesta esitteestä HifiExpojen osalta ja DigiExposta printtiä imitoivasta digiesitteestä.

Edit: Korjattu kirjoitusvirhe, HifiExpo 2014 -raportin kohdalla piti tietysti lukea 2013.

Kirjoittaja

2 Comments

 1. DigiExpo ja HifiExpo 2014
  DigiExpo ja HifiExpo 2014 linkittyy 2013 sivulle 🙁

  • Samu Saurama

   Sorry kirjoitusvirhe,
   Sorry kirjoitusvirhe, HifiExpo 2013:n sen pitikin linkata.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap