fbpx
Artikkelit

HiFi – High End -messut Sokos Hotelli Vantaassa 4.-5.3.2017

Solaudion Petri Sallinen ja hifialan monitoimimies Kim Porrassalmi järjestivät nyt kolmatta kertaa talvikauden hifi- ja highend-messut. Eksoottistenkin paikkavalintojen jälkeen vuonna 2017 on päädytty perinteiseen hotellimessuun, jossa laitteistot saadaan soimaan suurinpiirtein saman kokoisissa huoneissa, mitä ihmisillä on kotonakin. Akustiikkaongelmatkin ovat hyvin samankaltaisia.

Näyttelyosastojen sijoittuminen tässä ensimmäisessä Hotelli Vantaassa pidetyssä messussa oli vielä pahasti sikinsokin. En edes ole ihan varma, montako näytteilleasettajaa minulta jäi käymättä läpi – anteeksi teille kaikille, mutta en vain löytänyt… Vaan siitäkin huolimatta tapahtuma vaikutti erittäin hyvältä. Näytteilleasettajia oli mukana mainio määrä ja nyt vain tarvitaan tapahtuman hienosäätöjen lisäksi se, että ihmiset oppivat tämän messutapahtuman toimivuuden ja saapuvat paikalle mahdollisimman sankoin joukoin.

Minä en kerro teille, mikä oli soundiltaan messujen paras setti. Enkä sitä, mikä oli muuten houkuttelevin. Teidän pitää itse porhaltaa paikalle, joka on Vantaalla ihan Tikkurilan juna- ja bussiaseman kyljessä. Nimittäin vain te itse voitte kokea sen juuri teille koukuttavimman laitteiston ne piirteet, jotka siitä tekevät erityisen makean.

Kirjoittaja

Kommentointi suljettu.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap