fbpx
Artikkelit

Hauskaa Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2016

Mietin kovasti, mitkä olisivat ne esille nostamisen arvoiset tuotteet, joita testeissä kävi vuonna 2015. Tuntui ihan mahdottomalta poimia vain muutama erinomainen kun hyviä testattuja laitteita oli niin paljon. Olkoon tämä sitten se nurja puoli siinä kun emme ota mitä vain työn alle 🙂 . Melkein siis ehdotan, että kurkistatte sinne testattujen puolelle ja poimitte ne omat suosikkinne. Me kaikki olemme harrastajina erilaisia, meille kaikille kolahtavat eri jutut.

Nostan kuitenkin kaksi omalta osaltani erityisen hurjaa elämystä esille. Yksi oli noin sadan tuhannen euron JBL Everest DD67000 -kaiutinparin kuuntelu ja toinen se, että löysin uuden ison osan harrastuksesta eli älppärit. Niistähän minä lepertelin kesällä artikkelin toisensa perään ja päädyin siinä sivussa kahdeksan vintage-soittimen omistajaksi (joista onneksi muutama jo muutti uusiin koteihin). Älppäripinojakin on jo niin paljon, että joululomalle hain puutavaraliikkeestä materiaalia ja rakennan muutaman hyllyn levyjä varten.

Joten Mauri Pännärin taideteoksella Joulukuusi (puu, akryyli, valo-oppi ja geometria) toivotamme kaikille lukijoillemme, kirjoittajillemme ja yhteistyökumppaneillemme Hurjan Hauskaa Joulua ja Superhyvää Uutta Vuotta 2016.

PS. Ensi vuodelle on luonnollisesti luvassa vaikka mitä hyvää. Mauri Pännärin Revenge-etuvahvistin, testejä niin perushintaisista kuin hulppeistakin laitteista ja rakennusohjeena ainakin AudioVideo.fi:n uudet vertailukaiuttimet (niin on kummalliset vaatimukset, että vaikea oli kaupallisista sopivia löytää). Avaamme putkivahvistimen sielunelämää ja kulutamme siihen ison määrän rautalankaa. Ehkä myös kerromme, miten se halpa ja helppo putkivahvistin sujuu rakentamalla sellainen itse… Palaamme aiheeseen ilotulitusrakettien jälkeen.

Kirjoittaja

Kommentointi suljettu.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap