fbpx
Artikkelit

AudioVideo.fi täyttää tänään 1-vee!

Tasan vuosi sitten, marraskuun viimeisenä päivänä 2011 alkoi AudioVideo.fi -verkkojulkaisun taival. Olemme saanneet hurjan määrän lukijoita, kiitos siitä teille kaikki lukijat ja yhtä lailla kiitos siitä teille kirjoittajat ja AudioVideo.fi-taustajoukot. Tasaisesti kasvava lukijamäärä kertoo, että teemme ainakin jotain oikein. Antamalla palautetta artikkeleihin, Facebook-sivullemme ja suoraan meille, voitte vaikuttaa siihen, että teemme tulevaisuudessa vielä enemmän asioita teille oikein.

Lasten yksivuotissynttäreillä aikuiset puhuvat ja lapsi miettii, missä on maitoa. Vältetään moista vaivautunutta tilannetta ja nautitaan AudioVideo.fi:n yksivuotissynttäreitä kuuntelemalla hyvää musiikkia, katsomalla hyviä elokuva tai menemällä vaikka vähän yli yksivuotiaan kanssa pulkkamäkeen. Täällä Helsingissä sekin onnistuu juuri nyt mainiosti.

Yksivuotislahjaksi teille, tarjoamme Mauri Pännärin meille referenssiksi suunnitteleman F2a-putkivahvistimen artikkelin. Jos se on liian rajua tavaraa luettavaksi niin aina saa laittaa levyn soimaan ja nojata taaksepäin.

Kirjoittaja

Kommentointi suljettu.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap