Jamo

Rock On!

Jamo C 93 II on kompaktikokoinen perinteinen kaksitiehifikaiutin. Se ei maksa maltaita, mutta on tehty kunnolla. Akustisesta vinkkelistä C 93 II on jopa monia kilpakumppaneitaan edellä.

Selkeät sävelet ja raikas ulkoasu

Kotiteatteri tarttis saada, mutta rahaa ei ole älyttömän paljoa käytössä. Käytetyt eivät nappaa, ennemmin ulkonäöltään jotain tuoretta ja raikasta. Ja kuitenkin ihan oikea kotiteatteri erilliskaiuttimilla. Onnistuisiko? Kyllä onnistuu, kuten herra Heinämäkikin totesi!

Ilmavaa highendiä normaalikuolevaiselle

Veistokselliset dipolina toimivat pääkaiuttimet, jykevä subwoofer ja modernit liitännät Bluetootheineen. Erikoinen ja erikoisen hauska resepti 2.1-kaiutinjärjestelmälle.

Musiikkia taskuun

Housun taskuun mahtuva aktiivikaiutin ei tietenkään ole raskaan luokan hifiä soundeiltaankaan, mutta aika mainiolta tämä miniatyyri kuulostaa ja on sille selvä käyttötarkoitus.

Hyvät ja halvat, samassa paketissa

Pienet ja halvat aktiivikaiuttimet Bluetooth-yhteydellä ja varsin passelilla äänenlaadulla. Käyttökohteita ei ole kamalan vaikea keksiä.

Kaksi kaiutinta = kokonainen stereojärjestelmä

TV, kannettava soitin, CD ja läppäri kaikki kerralla kiinni yhteen kaiutinpariin, jossa on sisällä tarvittavat vahvistimet. Minimi johtosoppa, minimi laitemäärä ja silti täydellinen stereolaitteisto.

Tilaa syöte RSS - Jamo