Squeezebox-verkkosoittimet ja Deezer-musiikkipalvelu toimivat yhdessä

Squeezebox-verkkosoittimet ja Deezer-musiikkipalvelu toimivat yhdessä

Logitech Squeezebox -verkkomusiikkisoittimet ladattavan lisäsovelluksen ja Suomeen rantautuneen Deezer-musiikkipalvelun Deezer Premium+ -palvelun myötä Squeezebox Touch- ja Squeezebox Radio -soittimet saavat täydennystä jopa 13 miljoonan musiikkikappaleen tarjonnasta korkeatasoisesta äänenlaadusta tinkimättä.

Deezer-tilaajat voivat kuunnella ja jakaa suosikkimusiikkiaan, luoda soittolistoja ja löytää uusia musiikkisuosituksia Deezer-toimittajien tekemien suositusten pohjalta. Deezerin musiikkikirjasto kattaa tyylilajeja rockista jazziin ja hip-hopista elektroniseen musiikkiin, muita musiikkityylejä kuitenkaan unohtamatta. Lisäksi Deezerin yhteisöverkosto toimii yhdessä Facebookin kanssa, joten omia soittolistoja sekä suosikkiartisteja ja -kappaleita voidaan jakaa helposti myös muiden kuultavaksi.

Logitech Squeezebox -verkkomusiikkisoittimen ja langattoman verkon ansiosta Deezerin kattavaa kappalevalikoimaa voidaan kuunnella missä tahansa rajattomin määrin, verkkoradiokanavia unohtamatta. Käyttö vaatii lisäksi vain Deezer Premium+ -tilin.

Logitechin mediatoimisto Visionist Oy muistuttaa, että Facebook-yhteensopivuuden lisäksi Squeezebox-soittimilla voidaan myös selata kuvia ja niistä löytyy myös tuki suositun Flickr-sivuston kuvien katselemiseen. Myös huippusuosittu Spotify-musiikkipalvelu ja osa NAS-verkkolevyistä tukevat Squeezebox-soittimia.

Logitech Squeezebox Touch ja Squeezebox Radio ovat saatavilla 299 ja 179 euron kuluttajahintoihin. Deezer Premium+ -tilin tilaus on saatavilla 9,99 euron kuukausihintaan.

Lisätietoja:
www.logitech.com/en-roeu/speakers-audio/wireless-music-systems
www.deezer.com/en/premium
www.deezer.com/en/premium/logitech
Valmistaja: 

Kommentit

Tässä yhteydessä olisi ollu reilua huomauttaa, että Spotify-tuki (Premium-tilillä) on ollut jo tammikuusta eli käytännössä vuoden ihan virallisesti Touchille ja Radiolle, sekä 3rd party -pluginilla myös muille soittimille.
Linkki uutiseen:
http://www.spotify.com/fi/blog/archives/2011/01/24/spotify-on-squeezebox...

Artikkelista saa käsityksen, että Deezer ottaa etumatkaa sillä, että sen saa squeeze-soittimiin, vaikka totuushan on, että se tuli vasta tasoihin lisäämällä ominaisuuden, joka Spotifylla on ollut jo pidemmän aikaa.

Edelleen, Spotify on ollut käytettävissä jo jonkin aikaa kaikilla Squeeze-soittimilla, mikäli huomioi tuon Trioden tekemän (ei-virallisen, mutta Logitechin ja Spotifyn hyväksymän) pluginin, joka on saatavilla täältä:
http://forums.slimdevices.com/showthread.php?t=79706

Pitää paikkansa. Ei saisi käyttää melkein suoraa copy-pastea kun siirtää lehdistötiedotteita uutispalstalle. Aivojen käyttö välissä olisi suotavaa...