KEF

Kerrassaan hienot kaiuttimet

Hyvä perinteinen kaiutin soi hyvin vain kun sen sijoittaa oikein ja lisäksi se kaipaa erillisen vahvistimen. KEF LSX:t saa sisäisen älynsä ansiosta soimaan helposti hyvin monenlaisissa sijoituksissa ja ne eivät tarvitse mitään oheislaitteita.

Premiumia ilman pankkilainaa

Nappi-istuvuus myös silmälasien kanssa ja miellyttävän rasittamattomaksi, mutta sopivan innostavaksi ruuvattu äänensävy.

Edustavan tyylikäs, hillityn houkuttava

R700 on kohtuuhintainen kaiutin, joka on näyttävä, kiertää taitavasti akustiset sudenkuopat ja kuulostaa täyteläiseltä, elävältä ja kuulaan kauniilta.

Koko ei ole tärkein

Kun viettää vuoden maailmalla, poissa hifi-hommista, on parempi katsastaa mitä on menettänyt. Jos maailman muita julkaisuja ja journalisteja on uskominen, niin heti ensimmäisenä on testattava KEF LS50. Ei muuta kuin pässiä sarvista.

Teknoveistos

Muistan hyvin kun näin vuosia sitten Münchenin highend-messuilla KEF Blade -prototyypit. Äärimmäisen viileän kaiutinparin juurella oli lappu "konsepti, ei tuotantoon". Se oli ehdottomasti koko messujen huonoin uutinen. Onneksi uutinen ei pitänyt paikkaansa.

Tilaa syöte RSS - KEF