Bowers Wilkins

Hifimpi matkakaiutin

B&W on valmistajana panostanut paljon kaiuttimien kehitystyöhön ja pieni T7-matkakaiutin pullisteleekin hitechiä.

Kolme paria Suomeen

B&W 805 Diamond on hokutteleva, mutta ei yltiöeksoottinen kaiutin. Sellaisen voi hankkia kävelemällä kauppaan. Mutta tätä Maserati Editionia ei voi.

Neljä kaiutinta, kaksi luonnetta

B&W uudisti edullisen 600-sarjansa ja se on jo ehtinyt saada maailmalla huomattavan paljon suitsutusta. Mielenkiinto herää siihen, miten soundi muuttuu kun mallistossa kiivetään ylöspäin. Nyt se selviää.

Avointa ääntä suljetussa tilassa

B&W on viime vuosina panostanut kannettavan musiikin toistoon tosissaan. Tähän asti kuulokemallit ovat pääasiassa olleet puhelimia ja kannettavia musiikkitoistimia varten. Naapuri- ja kotisopua tavoittelevat musiikinystävät ovat jääneet vähemmälle huomiolle. Se muuttuu tässä ja nyt!

Kevyttä kenttätykitystä

B&W ASW610 ei ole uusin subwoofer markkinoilla, ei edes kyseiseltä merkiltä. Sitä kuitenkin myydään edelleen ja koska se omaa monia mielenkiintoisia taitoja, siitä kirjoittaminen tuntuu enemmän kuin järkevältä.

Mobiilille ihmisille mobiilikuulokkeet

Tarvitsetko kannettavalle musiikille kuulokkeita, jotka tarjoavat parhaimmillaan huipputason ääntä ja ulkoista olemusta, joka kelpaa myös maailman tähdille? P5:t antavat mahdollisuuden juuri siihen.

Tilaa syöte RSS - Bowers Wilkins