Tivoli Audio

Kaunis, menevä ja sopivasti mehevä

Music System Home -aktiivikaiutinta leimaa vahvasti sen mid-century modern -henkinen ulkoasu. Äänessä on vastaavasti paljon sitä täyteläisyyttä ja läsnäolevuutta, jota me muistelemme laitteissa tuolloin olleen.

Suoraan klassisimpien design-firmojen varpaille

Tivoli Go Andiamo on makean tyylikkäästi viimeistelty, järkihintainen ja hurjan hauskan kuuloinen langaton aktiivikaiutin, jonka haluat ottaa mukaan aina.

WiFi Bluetoothin kaveriksi pöytäradioon

Hyvä perusradio hoitaa monet pöytäradiotarpeet, etenkin kun mukana on Bluetooth. Mitä saadaan kun kyytiin lisätään verkko-ominaisuudet?

Tivolin paluu juurille

Joskus pitää ottaa hapuileva harha-askel, jotta muistaa taas, mihin on menossa. Tivoli Audion uusimmat ovat aitoa Tivolia: pelkistetyn selkeitä niin ulkoasultaan kuin käytettävyydeltäänkin ja kuulostavat oikein mukavilta.

Langatonta musiikkia ja puukuorikuulokkeet - Tivoli Audio Model One ja PAL BT sekä Radio Silenz

Tivoli Audion tutut Model One ja PAL saavat langattoman Bluetooth-vastaanoton eli taskussa oleva puhelin voi soittaa suosikkejasi Spotifysta ja musiikki toistuu toisella puolella huonetta sujuvasti. Ja samaan puhelimeen saat sitten koti-Tivolin lookkia tukevat puurunkoiset Radio Silenz -vastamelukuulokkeet.

Tivoli Audio PAL+ julkaistu

Vuonna 2002 Tivoli Audio toi aivan uuden laatutason kannettaviin radioihin esitellessään
PAL-radion. Kriitikoiden ylistämä PAL vakiinnutti nopeasti asemansa yhtenä kaikkien aikojen
suosituimmista matkaradioista. Nyt, kymmenen vuotta ja yli miljoona PAL-radiota myöhemmin
Tivoli Audio tekee sen uudelleen esittelemällä PAL+-radion.

Kaunista, hyvää ja helppoa

Tivoli Audion matkaradio on onnistunut kokonaisuus, joka yhdistää designin, toimivuuden ja helpon käytettävyyden. Se tarjoaa mukavaa ääntä pienessä koossa sekä käyttäjäystävälliset toiminnot. Tarpeen vaatiessa se toimii myös aktiivikaiuttimena.

Tilaa syöte RSS - Tivoli Audio