Sony

Sony VPL-VW5000ES - 4K SXRD -videoprojektori laser-valonlähteellä

"Ikuinen" valonlähde, 5000 lumenia ja 4K samassa paketissa. Tuliko jo housuun?

Hyvät vibat

Bassoboosti tuntuu niiiin teinijutulta. Mutta etenkin kalloa ihan mekaanisesti tutisuttavat XV-450-vibrakuulokkeet saavat kyllä hymyn huulille tälläisellä keski-ikäisellä toimistorotallakin.

Sopivasti ihanat

Sonyn uudet kuulokkeet täyttävät kaikki toiveet. Mukavat, oikein mukavan kuuloiset ja hyvän näköiset ilman järjetöntä hintalappua.

Karsittua karkkikuvaa

Lyhyesti sanottuna VPL-VW300ES tarjoaa yhtä hyvää kuvanlaatua kuin kolme tonnia kalliimpi VPL-VW500ES. Mutta onko se kuitenkaan hyvä ostos?

Halvempi 4K-projektori Sonylta - VPL-VW300ES

Sonyn 500ES-4K-projektori herätti huomattavan määrän haluamista ja kymppitonnin hinnallaan melkein yhtä suuren määrän omaan lompakkoon kohdistuvaa ahdistusta. VPL-VW300ES helpottaa sitä lompakkoon kohdistuvaa painetta.

Sony VPL-FH700L -videoprojektori laservalonlähteellä

Valoisa olohuone on aivan erilainen tila videoprojektorille kuin tummapintainen ja pimeä leffahuone. Tyypillinen kotiteatteriprojektori onkin helisemässä kun se yrittää kilpailla olohuoneen hajavalon kanssa. Sonyn tuore laserprojektori ei.

Kontrastia ja skarppiutta

Sen saa yhtä valkoisena, mitä olohuoneen kattosi on, mutta se sopii silti paremmin pimennettyyn leffahuoneeseen. Eikä siitä kuulu pihaustakaan.

Sony FMP-X5 -4K Media Player tuo 4K-streamauksen

Jo nyt esimerkiksi Netflix tarjoaa 4K-materiaalia ja uusia palveluja lanseerataan pikapuoliin. Vaan millä toistaa? Tarvitaan 4K-mediasoitin.

Tahtoo, tahtoo, tahtoo!

Sonyn tuore 4K-projektori iskee kuvanlaadullaan kertarykäisyllä jalat alta saman hintaluokan Full HD -tykeiltä vaikka katsottava materiaali onkin "vain" Blu-ray-tasoista.

Helppo, hauska ja näyttävä

Iso, avara ja valoisa olohuone. Ja tekisi mieli saada sinne näyttävän kirkas ja puhdasvärinen kuva? Ovat, televisiot ovat minustakin kovin pieniä.

Sivut

Tilaa syöte RSS - Sony