Logitech

Tölkillinen tai pari tunnelman kohottajaksi

Puolen litran juomatölkin kokoinen kaiutin, joka kuulostaa hyvältä ja soi parhaimmillaan aikaisesta aamusta myöhäisiltaan omalla akullaan. Hi-tech on ihanaa.

Bassoa pään täydeltä

Sana boom ei varmasti viehätä puristista hifiharrastajaa, se kun tarkoittaa bassokuminaa. Juuri sitä UE Boombox tarjoaa, varmasti riittävän paljon bassoa. Ja juuri siksi se voi olla aivan nappilaite perusharrastajaa nuoremmalle musiikinkuluttajalle.

Muovi-THX-laajakaista - että mikä?

Halvat tietokoneen muovikaiuttimet, koti- ja elokuvateatterien THX-laatuluokitus ja joidenkin highendistien suosima laajakaistakaiutin. Mitä ihmettä ne kaikki tekevät yhdessä?

Ilman halki käy muusikon tie

Uskon, etten ole ainoa hifiharrastaja, jolla on selkäpiitä karmivia muistoja lapsuuden ''mankkojen'' äänenlaadusta. Mielikuva vastaavan modernin kapineen soundista pohjautuu helposti noihin muistoihin, etenkin ilman koekuuntelua.

Maailman halvin studio

Tavallisella ihmisellä on aika harvoin räätälintyönä tehtyjä huipputuotteita. Luksusta elämään saa esimerkiksi juuri omaan korvaan sovitetuilla huippukuulokkeilla.

Logitechilta langaton ja kompakti Boombox-kaiutin

Logitech tuo markkinoille näyttävän, pienikokoisen ja kannettavan Boombox-kaiuttimen älypuhelimille ja tablettilaitteille

Pieni panostus, suuri nautinto

Kosketusnäytöllinen verkkosoitin on digitaalisen musiikin Sveitsin armeijan linkkuveitsi. Siitä löytyvät ulkonäkö, äänenlaatu, käyttömukavuus ja hauskuus.

Tilaa syöte RSS - Logitech