Gradient

Normaalikodin keijukainen

Gradientin pieni lattiakaiutin toimii erityisen hyvin tyypillisessä suomalaiskodissa, jossa kaiuttimien paikat ovat lähellä seinää ja tilat eivät ole erityisen suuria.

Gradientilta uusi entistä edullisempi lattiakaiutin

Gradient esittelee lokakuun lopussa uuden Evidence- ja Revolution-malleja halvemman lattiakaiuttimen.

Älykaiutin

Gradient Revolutionin tarina alkoi 20 vuotta sitten. Mikä on niin erikoista kaiuttimessa, että siihen ei pure ajan hammas eivätkä omistajat tahdo keksiä kelpaavaa korvaajaa vaihteluunhaluunsa?

Saumatonta yhteistyötä

Joillain meistä on paha taipumus sekä kuunnella musiikkia että katsoa elokuvia. Kaiutinjärjestelmän pitäisi taipua sitten tietysti molempiin. Vaihtoehdot viidelle pikkukaiuttimelle ja subbarille ovat vähissä, mutta Gradientilla on yksi erittäin hyvin toimiva.

Kuolleista heränneet

Gradientin yksvitoset eivät pitäneet muutosta. Uusi huusholli tukaline seisomapaikkoineen ei niitä miellyttänyt. Vaipuivat koomaan. Syykin selvisi: vakavaa turvotusta 70-140 hertsin alueella ja alemmat bassot täysin kadoksissa. Hyvä että toisto mahtui 30 desibelin putkeen!

Supermalli kodin hengettäreksi

Kotimainen kaunotar saattaa hätkähdyttää sorjalla muodollaan, jos on tottunut itämaan ihmeiden yhden muotin muotiin.

Ylpeydenaihe

Jos joku on odotettu tapaus, se on uusi malli kotimaiselta Gradientilta. Hyvin kompakti jalustapienokainen palkitsee odotuksen ruhtinaallisesti.

Uutuuskaiutin Gradientilta - 5.0

Uusi kaiutin kotimaiselta Gradientilta on aina tapaus. 5.0 on tuore jalustamalli, joka tulee myyntiin tänä kesänä.

Tilaa syöte RSS - Gradient