Cambridge Audio

Uskottavaa ääntä epäuskottavista pienokaisista

Kun kaiuttimen koko muuttuu häviävän pieneksi, se muuttuu hifiharrastajien silmissä epäuskottaviksi. Oikeilla ratkaisuilla soundi ei kuitenkaan ole yhtään epäuskottava.

Täydellinen paketti

Se soittaa kaikki digilevyt, se streamaa serveriltä, Youtubesta ja puhelimeltasi äänen ja kuvan, se osaa kaiutinasetukset ainakin yhtä hyvin kuin normaali AV-vahvistin ja se säätää äänenvoimakkuuden eli seuraksi riittää vaikka nippu aktiivikaiuttimia ja telkkari. Se ei jätä juuri parantamisen varaa.

Kuiskutteleva paholainen ja übermoninormisoitin

Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Kaikkea ei voi saada. Tuli taas todetuksi nämä itsestäänselvyydet. Lopeta lukeminen tähän, jos haluat varmoja vastauksia. Kuuntelussa uuden ajan übermoninormisoittimet Cambridge Audio Azur 752BD ja Oppo BDP-105EU. Miten ne pärjäsivät keskenään, ja päihittivätkö ne viisi vuotta vanhan universaalisoittimen hopeakiekkojen pyörittelyssä?

Rahinaa ja rapsetta

Oletko koskaan miettinyt, kuinka pieni jännite on viisi millivolttia? Oskilloskoopissani se on pienin herkkyyssäädön asetus. Niin pieni se on.

Digitaalinen sveitsiläislinkkari

Lähes kaikki musiikki ympärillämme on taltioitu digitaalisesti ja usein varsin hyvälaatuisesti. DacMagic Plus on musta laatikko (tai hopeanharmaa, jos olet sinnepäin kallellaan), joka istuu lähes mihin hyvänsä laitteistoon varmistamaan, ettei digisignaalia muuteta analogiseksi huonosti.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Cambridge Audion uutukainen Azur 551R on yksinkertaisuudesta pitävän kotiteatteriharrastajan laitteistoon uusi sydän. Stereokuuntelijoille vahvistin on merkki paremmasta, vaikka lopputuomio jääkin kuuntelijan harteille.

Kaikkea paitsi oravannahkoja

Sen seitsemän formaattia. Mitä, jos yksi soitin hallitsisi niitä kaikkia?

Tilaa syöte RSS - Cambridge Audio