Bang Olufsen

Pienoismonoliitti edustustilaisuuksiin

Tämä langaton aktiivikaiutin ei ole miniatyyrikokoinen. Eikä halpa. Mutta se on superhelppo käyttää, tinkimättömän tyylikäs, kuulostaa hyvältä ja soi akkunsa varassa aamusta iltaan.

Äly, kauneus, voima ja paradoksi

Onko se maailman älykkäin kaiutin? Voi hyvin ollakin. Selvää on se, että kuten Bang & Olufsenille kuuluukin, BeoLab 90 käyttää älyään tehdäkseen sinun elämästäsi mahdollisimman nautinnollista. Mutta mistä se paradoksi sitten tulee?

Kun Potterin ja Sormus-trilogian velhot jäivät toiseksi

Bang & Olufsen Beoplay A6 -uutuus on tehty silmälle, korvalle ja kädelle A8-edeltäjää miellyttävämmäksi. Se äänipuoli etenkin hämmentää, käsittämättömän hyvä-ääninen laitos.

Laadulla lähietäisyydelle

Beolit 15 soi akkunsa varassa parhaimmillaan vuorokauden ja kuulostaa sen koko ajan erittäin hyvältä.

Tiivistettyä hitechiä

BeoPlay A2 on valmistajan pienin ja halvin soittopeli, mutta ei missään nimessä vähiten ällistyttävä. Enemmänkin toisinpäin. Äänenlaatu on hämmästyttävän hyvä ja yleinen olemus taattua Bang & Olufsenia.

Makeaa mahan täydeltä

Täydellinen Bang & Olufsen -kotiteatteri 85-tuumaisella 4K-kuvalla. Asia, jota ei pääse ihan joka päivä kokemaan.

Taikasubwooferin lumoissa

BeoPlay S8 tarjoaa kohtuuhinnalla hyvät satelliittikaiuttimet ja aivan älyvapaan loistavan subwooferin.

Edullinen 2.1-sarja Bang & Olufsenilta, Beoplay S8

BeoLab 14 -kaiutinsarja houkuttaa, mutta on ihan liian kallis omalle lompakolle? Beoplay S8 tarjoaa pitkälti saman asian, mutta stereona ja ilman laajennusvaraa monikanavaiseksi.

Suorituskykyä ja mukavuutta

Mitään radikaalisti uutta kaiutinrintamalla ei ole pitkään aikaan nähty, mutta tutusta rakenteesta on kyllä opittu ottamaan todella paljon irti. BeoLab 20 on sekä kompakti että todella hurja tykki ja toki aina kohteliaan miellyttävä.

Rauhallista eleganssia

Bang & Olufsen ei juuri hyppää uusien kirjainyhdistelmien kelkkaan ensimmäisten joukossa. Ja silti nyt silläkin on jo 4K-televisio! Tämä kertoo paljon 4K:n tärkeydestä. Itse televisio taas on jotain aivan muuta kuin perusmerkkien UHD- eli 4K-ruudut.

Sivut

Tilaa syöte RSS - Bang Olufsen