Anthem

Kohti äänellistä nirvanaa

Highendistit eivät ole koskaan noteeranneet AV-vahvistimia äänenlaadun takia. Anthemin MRX-sarja on jo hyvää tasoa, mutta AVM 60 vasta lyö kovat kortit pöytään.

Tuttua, mutta parannettua

Anthemin uudet AV-vahvistimet näyttävät pikavilkaisulla ihan samoilta kuin edellinen sukupolvi, mutta kuoren alla moni asia on kehittynyt ja parantunut.

Anthem AVM 60 - Dolby Atmos, DTS X ja UHD Blu-Ray eli 4K-kuva

Anthemin laadukkaat AV-esivahvistimet ovat jääneet kilpailijoiden jalkoihin Dolby Atmos- ja DTS:X-tuen puuttumisen takia. AVM 60 paikkaa tilanteen.

Valmistajan toinen kompastus

Hyvä huonekorjaus on kotiteatterissa vielä paljon oleellisempaa kuin stereokäytössä, toisiinsa äänellisesti toivottavasti istuvia kaiutinkanavia kun on paljon. Anthemin perusmallikin tarjoaa toimivan reseptin tähän.

No onko se paras?

Anthemin uudessa MRX-mallistossa sarjan keskimmäinen MRX-510 ja lippulaiva MRX-710 näyttävät kovin samanlaisilta. Niissä on kuitenkin yksi oleellinen ero.

Erillislaitteita syrjäyttävä

Anthem pureutuu kotiteatterin tarpeisiin huonekorjauksen ja äänenlaadun lähtökohdasta, ei niinkään viimeisten vipstaakien. Tulos on tiukan luokan vahvistin, joka hämmästyttää parikin kertaa.

Kolme erilaista veljestä

Valmistajalla on selkeä oma soundinsa ja vahvistimien väliset äänelliset erot ovat häviävän pieniä. Yhden valmistajan kolme eri päätevahvistinta lyttäävät mainitut viisaudet suoraan suohon.

Anthem esittelee uudet MRX-310, -510 ja -710 -AV-vahvistimet

Anthemin Generation 2 -kotiteatterivahvistimet parantavat ARC-huonekorjausta entisestään ja käyttöliittymässä harpataan aivan tämän päivän tekniikkaan.

Absoluuttista kärkiluokkaa

Pari viikkoa Anthemin kärkilaitteiden kanssa veti hiljaiseksi. En ole koskaan kuullut tutussa ympäristössä näin hienoa ääntä enkä nähnyt näin hienoa kuvaa.

Kotiteatterin pelastaja

Monesta laitteesta löytyy hyviä piirteitä, mutta äärimmäisen harvoin lähes kaikki kasaantuvat yhteen ja samaan koneeseen. Anthemin uusissa AV-viritinvahvistimissa näin on tainnut käydä.

Sivut

Tilaa syöte RSS - Anthem