Uutiset - tuoreimmat tuotteet ja tiedotteet

Hyvää syntymäpäivää Mauri Pännäri 70 vuotta

Pitkän linjan hifimies ja AudioVideo.fi:nkin pitkäaikainen avustaja DI Mauri Pännäri täyttää keskiviikkona 3.4.2019 70 vuotta.

Genelec julkaisi Aural ID -tekniikan kuulokemonitorointiin

Genelec Aural ID -ohjelmistoteknologia lupaa uudistaa kuulokeäänitarkkailun.

Monitor Audio Gold-sarja uudistui viidenteen sukupolveen

Edellinen Gold-sukupolvi eli viisi vuotta, mutta nyt on aika uudistua. Brittivalmistaja tarjoaa viidennen sukupolven Gold-mallistossa kullanhohtoisia laskostettuja nauhadiskantteja, kuulaan puhdasta ääntä ja näyttävän tyylikästä viimeistelyä.

Genelec esittelee uuden S360-2-tiekaiuttimen ja 7382-3x15”-aktiivisubwooferin

Aiemmin testattu Genelec 7380 -subwoofer saa nyt kolmella 15-tuumaisella elementillä tehdyn 7382-isovelimallin. Vastaavasti S360 -kaksitiekaiutin muistuttaa vähän 1032C:tä, mutta on selvästi kehittyneempi ja tarjoaa tarkempaa ääntä pidemmälle kuunteluetäisyydelle ja enemmän äänenpainetta.

Genelec parantaa 7050-subwooferiaan, 7050B päivittyi 7050C:ksi

Iisalmelaisvalmistaja tuo markkinoille uuden kompaktisubwooferin, joka sekä tuplaa äänenpainevarat edeltäjään verrattuna että tarjoaa äänenlaatua optimoivia ominaisuuksia.

Monitor Audio esittelee Studio-jalustakaiuttimet

Monitor Audio Studio on jalostettu kompaktiksi ja kohtuuhintaiseksi kaiuttimeksi suoraan valmistajan lippulaivamallista. Ulkoasu on pelkistetyn hillitty, rakenne täynnä tarkkaan mietittyjä yksityiskohtia.

Monitor Audio esitteli 22.1.2018 uuden edullisen Monitor-kaiutinsarjan

Tuore Monitor-kaiutinsarja on kaukana konservatiivisesta. Muotokieli on parhaimmillaan hauskaa ja värivaihtoehdot venyvät hillitystä aina pirteään saakka. Pikakokeilun perusteella soundipuoli on hintaisekseen lyhyesti sanottuna hyvä.

Joensuun Kuva ja Ääni esittelee Monitor Audio Silver -sarjan 28.-29.9.2017

Joensuun Kuva ja Ääni järjestää Hyvän äänen demopäivät 28.-29.9.2017. Esillä on Monitor Audion tuore Silver-sarja ja runsaasti elektroniikkaa.

Geneleciltä järeä 7380-subwoofer ja entistä älykkäämpi GLM 3 -ohjausohjelmisto

Juuri tätä subwooferia varten suunniteltu pitkäiskuinen 15-tuumainen bassoelementti, 800 wattia tehoa, alarajataajuus 16 Hz ja 119 desibeliä jatkuvaa äänenpainetta. Naapurin henkselit eivät noiden speksien jälkeen läpsähdä ihan pian uudestaan.

John Smith ROCK-festivaali 21.-22.7.2017 Laukaa, Keski-Suomi

Jonne Lehtosella oli pitkään muhinut ajatus aikuisille suunnatuista, pelkästään rockin ja heavyn ympärille rakennetuista festivaaleista, jossa sekä esiintyjät ja kävijät viihtyisivät. Alunperin eri FB-sivustojen ylläpidon nimeksi lätkäisty John Smith jäi elämään, päätyen myös viime vuonna ensi kerran järjestetyn festarin nimeksi.

Heco Direkt Einklang -laajakaistakaiutin liittyy mallistoon

Heco tuo mallistoon highend-harrastajia houkuttavan helmen, joka istuu etenkin putkivahvistimien seuraan.

Genelec julkaisi SAM-sarjan 1032C -DSP-aktiivikaiuttimen

Lisää kaikkea hyvää ääneen ja painoa kevyemmäksi, siitä on pien... siis keskikokoiset Genelecit tehty.

Genelec julkaisi koaksiaalielementilliset 8341 ja 8331 -kaiuttimet 8351:n rinnalle

Vain 40 sentin minimikuunteluetäisyys, laaja kuuntelualue sekä hyvä bassotoiston ulotuvuus ja kokoisekseen hurjat äänenpainevarat yhdistyvät uusissa maailmankuulua Genelec 8351:ä pienemmissä koaksiaalikaiuttimissa.

Motörhead palaa keikkalavoille 2018!

Lemmy Kilmisterin poismenosta on kulunut yli vuosi, mutta fanien keskuudessa häntä ei ole unohdettu. Nyt fanilaumalle on tarjolla jymyuutinen, sillä yhtye on tuomassa Lemmyä takaisin lavoille hologrammin muodossa.

Luxman LX-380 ja D-380 tulevat korvaamaan aiemmat SQ-38u:n ja D-38u:n

Äskettäin testatun SQ-N10-vahvistimen lisäksi Luxman tuo markkinoille kovin kaivatuksi jääneelle SQ-38u:lle LX-380-seuraajan. Samaan sarjaan tulee myös D-38u-CD-soittimen seuraaja D-380.

Genelec AIW26B MKII, uusi seinään upotettava aktiivikaiutin

Kompakti kotelo, joka uppoaa seinäsi sisälle. Bassotoisto, joka ei yleensä subwooferia kaipaa ja jopa 120 desibelin äänenpainevarat. Genelec uusi AIW26-seinäkaiuttimensa. Ja uusi sen sitten vielä uudestaan!

Pori Jazz 2016

Se on täällä taas: keskikesä ja Pori Jazz. Esiintyjälistaus, mm. Snarky Puppy, Dweezil Zappa, John McLaughlin, Vieux Farka Touré ja Imelda May, saa nopeasti aikaan pavlovilaisen reaktion ja suoranaisen autuuden. Vielä kun koko festivaali tuntuu siltä kuin oleskelisi omassa olohuoneessaan, mitä nyt vain salaisen puutarhan keskellä luonnon helmassa... Voi pojat!

Takaisin lapion varteen, Ville Laihalalta S-Tool

Poisonblack jäi määrittelemättömän pituiselle tauolle viime syksynä. Tauko ilmeisesti jatkuu, mutta nokkamies Ville Laihiala ei huilaa. Ilmeisesti maailmanmeno ottaa sen verran raskaasti päähän, että purkautumiskanava on oltava. Herran uusi yhtye on S-Tool ja ensimmäinen videokin on julkaistu.

Loewe Connect UHD -televisio, TV-suurkuluttajan nöyrin palvelija

Miten pitkälle televisioiden ja älylaitteiden toiminta voidaan yhdistää? Näköjään kiitettävän pitkälle.

Geneleciltä uudet 8340- ja 8350-aktiivikaiuttimet sekä 7360- ja 7370-subwooferit

Genelec esitteli SAM-sarjaan kaksi uusi aktiivikaiutinta ja kaksi uutta aktiivisubwooferia. Tarjolla on lisää äänenpainetta ja entistä helpompaa kytkettävyyttä.

Hurjia nuo iisalmelaiset, Genelec SAM (Smart Active Monitoring) täyttää 10 vuotta!

Iisalmesta tulee keksintöjä tasaiseen tahtiin. Suuri osa heidän nykymallistostakin pohjautuu vuosikymmen sitten esiteltyyn ideaan. Tosin silloin se ei vielä ollut SAM, puhuttiin vain DSP-kaiuttimista. Mitä se DSP kaiuttimessa tekee?

Genelec julkisti 1236A SAM -lippulaiva-aktiivikaiuttimen

Lisää tarkkuutta, lisää kontrollia, lisää hyötysuhdetta.

Sony VPL-VW5000ES - 4K SXRD -videoprojektori laser-valonlähteellä

"Ikuinen" valonlähde, 5000 lumenia ja 4K samassa paketissa. Tuliko jo housuun?

Anthem AVM 60 - Dolby Atmos, DTS X ja UHD Blu-Ray eli 4K-kuva

Anthemin laadukkaat AV-esivahvistimet ovat jääneet kilpailijoiden jalkoihin Dolby Atmos- ja DTS:X-tuen puuttumisen takia. AVM 60 paikkaa tilanteen.

Sivut

Tilaa syöte Uutiset - tuoreimmat tuotteet ja tiedotteet