Uutiset - tuoreimmat tuotteet ja tiedotteet

Genelec julkaisi koaksiaalielementilliset 8341 ja 8331 -kaiuttimet 8351:n rinnalle

Vain 40 sentin minimikuunteluetäisyys, laaja kuuntelualue sekä hyvä bassotoiston ulotuvuus ja kokoisekseen hurjat äänenpainevarat yhdistyvät uusissa maailmankuulua Genelec 8351:ä pienemmissä koaksiaalikaiuttimissa.

Motörhead palaa keikkalavoille 2018!

Lemmy Kilmisterin poismenosta on kulunut yli vuosi, mutta fanien keskuudessa häntä ei ole unohdettu. Nyt fanilaumalle on tarjolla jymyuutinen, sillä yhtye on tuomassa Lemmyä takaisin lavoille hologrammin muodossa.

Luxman LX-380 ja D-380 tulevat korvaamaan aiemmat SQ-38u:n ja D-38u:n

Äskettäin testatun SQ-N10-vahvistimen lisäksi Luxman tuo markkinoille kovin kaivatuksi jääneelle SQ-38u:lle LX-380-seuraajan. Samaan sarjaan tulee myös D-38u-CD-soittimen seuraaja D-380.

Genelec AIW26B MKII, uusi seinään upotettava aktiivikaiutin

Kompakti kotelo, joka uppoaa seinäsi sisälle. Bassotoisto, joka ei yleensä subwooferia kaipaa ja jopa 120 desibelin äänenpainevarat. Genelec uusi AIW26-seinäkaiuttimensa. Ja uusi sen sitten vielä uudestaan!

Pori Jazz 2016

Se on täällä taas: keskikesä ja Pori Jazz. Esiintyjälistaus, mm. Snarky Puppy, Dweezil Zappa, John McLaughlin, Vieux Farka Touré ja Imelda May, saa nopeasti aikaan pavlovilaisen reaktion ja suoranaisen autuuden. Vielä kun koko festivaali tuntuu siltä kuin oleskelisi omassa olohuoneessaan, mitä nyt vain salaisen puutarhan keskellä luonnon helmassa... Voi pojat!

Takaisin lapion varteen, Ville Laihalalta S-Tool

Poisonblack jäi määrittelemättömän pituiselle tauolle viime syksynä. Tauko ilmeisesti jatkuu, mutta nokkamies Ville Laihiala ei huilaa. Ilmeisesti maailmanmeno ottaa sen verran raskaasti päähän, että purkautumiskanava on oltava. Herran uusi yhtye on S-Tool ja ensimmäinen videokin on julkaistu.

Loewe Connect UHD -televisio, TV-suurkuluttajan nöyrin palvelija

Miten pitkälle televisioiden ja älylaitteiden toiminta voidaan yhdistää? Näköjään kiitettävän pitkälle.

Geneleciltä uudet 8340- ja 8350-aktiivikaiuttimet sekä 7360- ja 7370-subwooferit

Genelec esitteli SAM-sarjaan kaksi uusi aktiivikaiutinta ja kaksi uutta aktiivisubwooferia. Tarjolla on lisää äänenpainetta ja entistä helpompaa kytkettävyyttä.

Hurjia nuo iisalmelaiset, Genelec SAM (Smart Active Monitoring) täyttää 10 vuotta!

Iisalmesta tulee keksintöjä tasaiseen tahtiin. Suuri osa heidän nykymallistostakin pohjautuu vuosikymmen sitten esiteltyyn ideaan. Tosin silloin se ei vielä ollut SAM, puhuttiin vain DSP-kaiuttimista. Mitä se DSP kaiuttimessa tekee?

Genelec julkisti 1236A SAM -lippulaiva-aktiivikaiuttimen

Lisää tarkkuutta, lisää kontrollia, lisää hyötysuhdetta.

Sony VPL-VW5000ES - 4K SXRD -videoprojektori laser-valonlähteellä

"Ikuinen" valonlähde, 5000 lumenia ja 4K samassa paketissa. Tuliko jo housuun?

Anthem AVM 60 - Dolby Atmos, DTS X ja UHD Blu-Ray eli 4K-kuva

Anthemin laadukkaat AV-esivahvistimet ovat jääneet kilpailijoiden jalkoihin Dolby Atmos- ja DTS:X-tuen puuttumisen takia. AVM 60 paikkaa tilanteen.

Genelec 7040A, uusi pro-malliston pienin aktiivisubwoofer

Iisalmelaisen aktiivikaiutinvalmistajan repetuaari laajenee uudella pro-malliston pikkusubbarilla.

Highend-messut Rastilan Kartanossa 28.3.2015

Kuinka paljon hyvää ääntä mahtuu pieneen kartanoon? MR Hifi järjestää kuun lopussa Rastilan kartanossa hyvän äänen tapahtuman. Järjestäjä lupaa, ettei paikalla ole yhtään kotiteatterivahvistinta tai videotykkiä.

Gradientilta uusi entistä edullisempi lattiakaiutin

Gradient esittelee lokakuun lopussa uuden Evidence- ja Revolution-malleja halvemman lattiakaiuttimen.

Genelec 8351A tuo lisää tarkkuutta lyhyille kuunteluetäisyyksille

Genelec 8351 yhdistää valmistajan erinomaisen koaksiaalielementin ja täysin uudet kokonaan piilossa olevat bassoelementit SAM-sarjan huonekorjaukseen ja verkko-ohjaukseen.

Totem-päivä Kruunuradiossa to 25.9.2014

Pääkaupunkiseutu saa Totem-kaiuttimille jälleenmyyjän, maahantuojan esittelijä ja testattu erittäin mainio Arro Kruunuradiossa tentattavana ja kuunneltavana.

Huonekorjaus Genelecin pikkumalleihin - 8320, 8330 ja 7350 esiteltiin 12.9.2014 IBC-messuilla

Genelec tuo huonekorjauksen kahteen aiempaa pienempään malliin sekä uuden helppokäyttöisen GLM 2.0 -ohjelmiston kalibrointiin ja ohjaukseen.

Genelec 8050:n kotimalli G Five julkistetaan tänään 10.9.2014

Pro-puolen mainio Genelec 8050 muljahtaa kotimallistoonkin ja tarjoaa paljon enemmän kuin ilmoitetuista numeroista voi päätellä.

Asus-hifituotteiden maahantuonti Hifistudiolle

Asuksen hifituotteita on todennäköisesti tämän jälkeen paremmin tarjolla koska HifiStudio aloitti niiden maahantuonnin.

Halvempi 4K-projektori Sonylta - VPL-VW300ES

Sonyn 500ES-4K-projektori herätti huomattavan määrän haluamista ja kymppitonnin hinnallaan melkein yhtä suuren määrän omaan lompakkoon kohdistuvaa ahdistusta. VPL-VW300ES helpottaa sitä lompakkoon kohdistuvaa painetta.

Hyvinkään highend-messut 20.-21.9.2014

Hyvinkään highend-messujen aika on taas tulossa. Tapahtuma ei toki ole Suomen suurin, mutta kyllä siellä niitä parhaita laitteistoja on.

Edullinen 2.1-sarja Bang & Olufsenilta, Beoplay S8

BeoLab 14 -kaiutinsarja houkuttaa, mutta on ihan liian kallis omalle lompakolle? Beoplay S8 tarjoaa pitkälti saman asian, mutta stereona ja ilman laajennusvaraa monikanavaiseksi.

Sony VPL-FH700L -videoprojektori laservalonlähteellä

Valoisa olohuone on aivan erilainen tila videoprojektorille kuin tummapintainen ja pimeä leffahuone. Tyypillinen kotiteatteriprojektori onkin helisemässä kun se yrittää kilpailla olohuoneen hajavalon kanssa. Sonyn tuore laserprojektori ei.

Sivut

Tilaa syöte Uutiset - tuoreimmat tuotteet ja tiedotteet