Verdeaudio Oy:n Soulnote uutuustuotteet

Verdeaudio Oy:n Soulnote uutuustuotteet

Verdeaudio Oy tuo maahan Soulnote CD-soittimia, DA-muuntimia ja integroituja vahvistimia. Soulnote-tuotteet on kehittänyt sama Philipsin hifitiimi, joka oli tekemässä ensimmäistä Philipsin highend CD-soitinyhdistelmää, joka koostui Philips LHH 1000 -DA-muuntimesta ja Philips LHH 500 -pyörityskoneistosta.

Miyako Marantzin tehtaalla Japanissa valmistettavat Soulnotet on tehty moderneista huippukomponenteista. Valmistaja painottaa audiofiili-ratkaisuja monissa kytkennöissä. Esimerkiksi CD-soittimen hyvä-ääniseksi todetulla NE5532-operaatiovahvistimella toteutetut alipäästösuotimet ovat kokonaan ilman negatiivista takaisinkytkentää.

Integroituja vahvistimia on kaksi mallia, 2 x 10-wattinen SA710, jonka kaistanleveydeksi luvataan hulppeat 5 Hz - 350 kHz ja enemmän tehoa tarvitseville viileästi D-luokassa toimiva 2 x 100-wattinen SA730. Pienempitehoisessa SA710:ssa on myös kuulokeliitäntä.

Erillinen DA-muunnin on nykyään itsestäänselvyys mallistossa. SD710:ssa on kolme koaksiaalista S/PDIF-tuloa ja kolme optista TOSLINK-tuloa. Lähdöt ovat sekä balansoimattomana RCA-liittimin että balansoituna XLR-versioina. DA-muunnin on highend-soittimista tuttu PCM1792.

Maahantuoja: www.verdeaudio.fi
Valmistaja: www.soulnote.co.jp
Valmistaja: