John Smith ROCK-festivaali 21.-22.7.2017 Laukaa, Keski-Suomi

John Smith ROCK-festivaali 21.-22.7.2017 Laukaa, Keski-Suomi

Jonne Lehtosella oli pitkään muhinut ajatus aikuisille suunnatuista, pelkästään rockin ja heavyn ympärille rakennetuista festivaaleista, jossa sekä esiintyjät ja kävijät viihtyisivät. Alunperin eri FB-sivustojen ylläpidon nimeksi lätkäisty John Smith jäi elämään, päätyen myös viime vuonna ensi kerran järjestetyn festarin nimeksi.


John Smith ROCK-festivaali 2017

Itsekin viime vuonna paikalla olleena voin kertoa, että Peurungan kylpylähotelli maastoineen tarjosi mahtavat puitteet rockin ilosanoman levittämiseen. Myös tarpeeksi laajalle alueelle jaoteltu alue, palveluiden hajauttaminen, sekä herkulliset ruuat ja juomat, iloisesti ja ammattitaitoisesti tarjoiltuna toivat hymyn kävijöiden kasvoille. Tänäkään vuonna ei tungoksesta tarvitse kärsiä, sillä päiväkohtainen kävijämäärä on rajattu 5000:een.

Esiintyjäkatras on kansainvälisen houkutteleva. Myös Suomen suurin raskaan rockin FB-sivusto Finnish Heavy Metal Fans (FHMF) on näkyvästi mukana tapahtumassa. Satapäinen FHMF-lauma tulee viettämään mukavaa viikonloppua festareille ja yhteinen sivuston ihmisten ilta-tapaaminen kruunaa reissun.

Tervemenoa aidoille, lämmöllä ja sydämellä tehdyille ROCK-festareille Laukaaseen!

www.johnsmith.fi

John Smith ROCK-festivaali 2016

Mallimerkintä: 
Tagit: