Hifistudiosta Regan maahantuoja ja uusi myymälä Kuopioon

Hifistudiosta Regan maahantuoja ja uusi myymälä Kuopioon

Hifistudio laajenee ja avaa myymälän Kuopioon, entisiin Audiosavon toimitiloihin. Lisäksi erityisesti levysoittimistaan tunnettu Rega siirtyy Hifistudion maahantuontiin.

"Tällaisen erikoiskaupan myymälän on oltava kaupungin keskustassa. Avaamme myymälän Kuopiossa osoitteessa Haapaniemenkatu 36", kertoo Hifi Studio Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Nevari.

Hifi Studio Oy on Suomen suurin hifialan ketju ja toiseksi suurin Pohjoismaissa. Sillä on uuden Kuopion myymälän lisäksi myymälät Helsingissä Galleria Esplanadissa ja Eerikinkadulla sekä Jyväskylässä, Oulussa, Raahessa, Tampereella ja Turussa.

"Uskomme hyvin palvelevan kaupunkien keskustoissa sijaitsevan kivijalkamyymälän ja tehokkaan verkkokaupan yhdistelmään", jatkaa Nevari.

Hifi Studio Oy on avannut Kuopiossa myymälän jokin aika sitten lopettaneen Audiosavon myymälän paikalla. Myymälän remontti kestää ensi vuoden puolelle, jolloin on viralliset avajaiset.

"Hifi Studio Oy on myös saanut merkittävän uuden edustuksen, kun toimimme arvostetun brittimerkin Regan maahantuojana Suomessa. Rega on erityisesti tunnettu levysoittimistaan", kertoo Hifi Studio Oy:n myynnistä vastaava Jarkko Korhonen.

Lisätiedot: www.hifistudio.fi
Tagit: