Geneva Sound System XXL yhdistää upean ulkonäön ja erittäin vakuuttavan äänentoiston

Geneva Sound System XXL yhdistää upean ulkonäön ja erittäin vakuuttavan äänentoiston

Geneva Sound System XXL:ssä yhdistyy upea ulkonäkö ja edistyksellinen akustinen toteutus, jossa tehokas kotiteatteri ja täydellinen langattomasti toimiva hifijärjestelmä on rakennettu yhteen pianolakalla viimeisteltyyn puurunkoiseen huonekaluun.

Model XXL on varustettu Apple Airplayllä, Bluetoothilla, sekä RDS-toimisella FM-radiovastaanottimella. Laitteen mitat soveltuvat aina 65-tuumaisille litteille
televisioruuduille saakka. Televisio voidaan liittää laitteeseen HDMI-kaapelilla. Kaapin sisällä on säilytystila lisälaitteille, kuten kaapeliboksille, pelikonsolille tai DVD-soittimelle.

Geneva Sound System Model XXL on suunniteltu tuottamaan optimaalinen ääni niin musikki-, kuin elokuvatarpeisiin. Katsotpa sitten uutisia, urheilua, musiikkivideoita tai
elokuvia - uusi Geneva XXL tarjoaa aina poikkeuksellisen äänielämyksen. Äänentoistosta vastaa kuusi kaiutinelementtiä ja erillinen subwoofer, kukin omassa kotelossaan ja omalla vahvistimellaan ohjattuna.

Leveys, korkeus ja syvyys 120 cm × 51 cm × 55 cm - massa 50kg. Värit: Punainen, musta ja valkoinen. Uusi Geneva XXL on kaupoissa marras- ja joulukuun taitteessa.

www.geneva.fi

Valmistaja: 
Mallimerkintä: 
Tagit: