Genelec Kalibrointikiertue 2014, osallistu!

Genelec Kalibrointikiertue 2014, osallistu!

Studion, kotiteatterin ja musiikinkuuntelulaitteiston säätäminen kohdalleen on oleellista, mutta ei helppoa. Genelecin osaajat kiertävät Suomea nyt keväällä ja tarjoavat apuaan. Miehet lupaavat, että eivät ole merkkitarkkoja.

Genelec lähtee keväällä 2014 kiertämään Suomea, tavoitteenaan parantaa studioiden äänentarkkailun luotettavuutta. Ilmoita oma studiosi, niin iisalmelaiset ottavat yhteyttä ja tulevat tekemään tarvittavat mittaukset sekä kalibroimaan kaiuttimesi mahdollisimman hyvin akustiseen ympäristöön soveltuvaksi. Samalla saat, niin halutessasi, vinkkejä tilan akustointiin tai mahdolliseen järjestelmäsi päivittämiseen.

Järjestelmän päivitysvinkkejä varten saat mahdollisuuden testata myös Genelecin kaiuttimia. Mukana ovat mittauskaluston lisäksi myös uutuustuotteet eri kokoluokissa, joten kuuntelutesti järjestyy saman käynnin yhteydessä.

Geneleciläiset ottavat ilmoittautumisia vastaan maaliskuun ajan ja lähtevät kiertueelle huhtikuussa, erikseen sovittavan aikataulun mukaisesti. Kaverit lupaavat olla olematta merkkitarkkoja, joten ei-Geneleciä käyttävät ovat myös tervetulleita osallisiksi. Voit toki ilmoittaa halukkuutesi yhteydenottoon myös kotiteatterisi tai kuuntelulaitteistosi kalibrointia koskien.

Klikkaa itsesi alta Genelecin sivuille ja täytä rohkeasti linkistä löytyvä ilmoittautumislomake, niin harmaapaitaiset aktivistit ovat sinuun yhteydessä kalibrointitarpeidesi kartoittamiseksi.

www.genelec.fi/news/214/52/Genelec-Kalibrointikiertue-2014

Valmistaja: 
Tagit: