Samu Saurama

Rock On!

Jamo C 93 II on kompaktikokoinen perinteinen kaksitiehifikaiutin. Se ei maksa maltaita, mutta on tehty kunnolla. Akustisesta vinkkelistä C 93 II on jopa monia kilpakumppaneitaan edellä.

Monen hyvän idean kokonaisuus

Radius 7 on levysoitin, joka näyttää hauskalta, toimii valmistajan omalla äänirasialla mainiosti ja kuulostaa poikkeuksellisen puhtaalta ja läpikuultavalta.

Integrated Systems Europe

Iso, isompi, ISE. Messut, joilla en tiennyt oikeaa suuntaa noin sataan kertaan. Amsterdam, jossa kevät oli jo vauhdissa. Elektroniikkaa enemmän kuin aivokapasiteetti pystyi sulattamaan.

Kaksi luonnetta, kympillä iloa

IS-1000 on vaikuttavan tyylikäs "superintegroitu", highend-tason stereovahvistin, joka tarjoaa kaikki oleelliset ominaisuudet streamauksesta laadukkaaseen levysoitinliitäntään. Äänellisesti se yllätti minut täysin. Kahdesti.

Karu kuori, hienostunut sielu

Monelle amerikkalaisuus tarkoittaa suurta, näyttävää ja ehkä vähän pröystäilevääkin - ja kuitenkin yleensä ilman älyttömän kallista hintaa. Testikaiutin ruksaa kaikki mainitut valinnat, mutta tarjoaa myös hyvää äänenlaatua ja pirteää kulkevuutta.

Yksi laatikko, monta hienoa taitoa

Anti-Mode X4 on moniosaaja, josta on iloa hyvin monella tavalla. Loistava äänenlaatu on luonnollisesti se oleellisin asia. Isoin virhe on ajatella sitä pelkkänä huonekorjaimena, vaikka sellaisenakin se toimii erinomaisesti.

Kerrassaan hienot kaiuttimet

Hyvä perinteinen kaiutin soi hyvin vain kun sen sijoittaa oikein ja lisäksi se kaipaa erillisen vahvistimen. KEF LSX:t saa sisäisen älynsä ansiosta soimaan helposti hyvin monenlaisissa sijoituksissa ja ne eivät tarvitse mitään oheislaitteita.

Kaunis, menevä ja sopivasti mehevä

Music System Home -aktiivikaiutinta leimaa vahvasti sen mid-century modern -henkinen ulkoasu. Äänessä on vastaavasti paljon sitä täyteläisyyttä ja läsnäolevuutta, jota me muistelemme laitteissa tuolloin olleen.

Mehevät, kompaktit ja helpot

Valmistajan toiseksi pienimpään R-51PM-aktiivikaiutinmalliin voit kytkeä kaikki oleelliset ohjelmalähteet, käyttää sitä mukavasti kaukosäätimellä ja se soi täyteläisesti murahtaen ilman lisäbassoakin. Koko stereot kahteen kaiuttimeen pakattuna.

Pieni järkäle ja sen isoveli

Kaksi veljestä, vahvasti sukua toisilleen, mutta kaukana identtisistä. Yksi on pieni, tasapainoinen ja taitava, toinen kookas, yllyttävä ja innostava.

Sivut

Tilaa syöte RSS - Samu Saurama