Riku Niemi

Helpotusta elämään

Voisitko kuvitella vaihtavasi monesta eri laitteesta kootun hi-fi kokoonpanosi yhdellä laatikolla? En minäkään. Mutta jotain sen suuntaista ajattelin tehdä tämän jälkeen.

Avointa ääntä suljetussa tilassa

B&W on viime vuosina panostanut kannettavan musiikin toistoon tosissaan. Tähän asti kuulokemallit ovat pääasiassa olleet puhelimia ja kannettavia musiikkitoistimia varten. Naapuri- ja kotisopua tavoittelevat musiikinystävät ovat jääneet vähemmälle huomiolle. Se muuttuu tässä ja nyt!

Koko ei ole tärkein

Kun viettää vuoden maailmalla, poissa hifi-hommista, on parempi katsastaa mitä on menettänyt. Jos maailman muita julkaisuja ja journalisteja on uskominen, niin heti ensimmäisenä on testattava KEF LS50. Ei muuta kuin pässiä sarvista.

3D-ääntä ja kuvitteellista visuaalisuutta

Sirot jalustakaiuttimet isolla potentiaalilla on menestysresepti. Magentat ovat voittaneet paljon, mutta ovatko ne kaikille sopivat? Oli vihdoin aika ottaa selvää.

Ei vain ammattilaisille

AKG by Tiësto-kuulokkeet ovat lähtökohtaisesti ammattilaisille suunnattuja kuulokkeita. Mutta niissä on kyllä huomattavasti potentiaalia myös muille musadiggareille.

Kevyttä kenttätykitystä

B&W ASW610 ei ole uusin subwoofer markkinoilla, ei edes kyseiseltä merkiltä. Sitä kuitenkin myydään edelleen ja koska se omaa monia mielenkiintoisia taitoja, siitä kirjoittaminen tuntuu enemmän kuin järkevältä.

Stereotyyppinen saksalainen?

Saksasta ja saksalaisista on monenmoista stereotypiaa liikkeellä. Jotkut ovat sitä mieltä, että he ovat tarkkoja, täsmällisiä ja ehkä hieman tylsiä. Toisten mielestä Saksa on vain paska maa. Kumpaa edustaa Beyerdynamic ja DT 440?

Paras härpäke ikinä?

Härpäke on sanana hieman hämäävä. Itse käsitän, että se on jokin pieni esine tai asia, joka ei ole hirveän tärkeä tai kiinnostava. Maahantuojakin oli ristinyt näitä pienempiä tuotteita samalla nimellä. Arcam rPAC antaa härpäke-termille kyllä ihan uuden merkityksen.

Kuulokkeiden hovimestari

Suhteellisen tuore nimi kuulokemarkkinoilla, Hifiman, tulee puun takaa ja ansaitsee paikkansa huippujen mestaruustaistossa.

Mobiilille ihmisille mobiilikuulokkeet

Tarvitsetko kannettavalle musiikille kuulokkeita, jotka tarjoavat parhaimmillaan huipputason ääntä ja ulkoista olemusta, joka kelpaa myös maailman tähdille? P5:t antavat mahdollisuuden juuri siihen.

Sivut

Tilaa syöte RSS - Riku Niemi