Jari Kuusisto

Vanhaan malliin

Vahvan akateemisen taustan omaava Bad Religionin keulahahmo kunnioittaa amerikkalaista kansanperinnettä. Puhdasverinen country-albumi on hänen lännenjukkansa.

Eihän olla vielä perillä?

RMS Deep Purple murtaa jäitä tyylilleen uskollisesti ja vihjailee viimeisen telakkapaikan olevan jo katsottuna.

Striit doogs nevö ritaiö

Suomalaisen rockin voimahahmo iskee vielä yhden albumillisen ajatonta rytkettä kehiin. Päällikön komennuksessa levyllä vierailevat Michael Monroe ja Ile Kallio.

Pusuja ja perkeleitä

Enpä muista elokuvaa, jossa siirappinen romanttisuus ja harmonia kohtaisivat groteskiuden ja hirveydet näin kaukana janan päissä. Sodan mielettömyyden mestarillinen kuvaus jää inhottavasti päähän ”soimaan” useaksi päiväksi. Ensimmäinen laivatykkien mylväisykin meinasi raapaista muovit hampaista leffateatterin lattialle.

Herätkää pojat, missaatte apokalypsin!!

On nämäkin prinssiruususet vetäneet unta palloon joidenkin mielestä jo yli 25 vuotta. Nyt on osittain unihiekat pesty silmistä ja tunnelmakin on synkkä, kuin viimeisinä aikoina.

Henkien saartama

Loirin mahdollisesti viimeiseksi jäävä albumi on henkinen matka maailman ympäri 80 minuutissa. Kaikennähneen laulu ja hypnoottisen askeettiset sovitukset vievät kuulijankin isojen kysymysten äärelle.

Transsiinkutsu

Matikkametallimaistereiden uusin on auditiivinen koettelemus isolla Koolla.

Väärin menestytty!

Jättimäiseksi ilmiöksi hämäräperäisellä imagollaan ja propagandallaan pikavauhtia noussut Ghost saarnaa yhden uuden ja muutaman cover-biisin voimalla.

Voitto!

Mies ja ääni, Antony Parviainen on palannut. Psycheworkin esikoisalbumi on omakohtaisen kiirastulen loimussa kasattu toivonkipinäinen taideteos.

Läpsystä vaihto

Alun perin vuonna 1993 perustettu brittiläinen Asomvel on traagisten vaiheiden jälkeen saanut rivinsä kuntoon. Yhtye näyttää ja kuulostaa eräältä viime vuoden joulukuussa sattuneesta syystä lopettaneelta bändiltä, eikä valitettavasti tule välttymään kopiointisyytöksiltä. Audiovideo uskaltautui kyselemään yhtyeeltä, mikä oikein on homma nimi.

Sivut

Tilaa syöte RSS - Jari Kuusisto