videotykki

Sarjan seuraava tähti

BenQ on tuonut markkinoille hintaisekseen loistavia projektoreita tasaista tahtia. W1090 on sarjan seuraava.

Mainio monitoimikone

Tykki, jonka asennus kestää 30s ja silti testin tekeminen kesti noin kuukauden kun kaveri lainasi PS4:n ja lähikaupassa myytiin Deus Ex Mankind Divided -peli...

Rikollisen hyvä ja halpa

Taas on otettu iso askel kohti parempaa kuvanlaatua entistä halvemmalla. Rec.709-lyhenne lupaa herkullisen puhdasta kuvaa ja halpa Optoma tarjoaa juuri sitä.

Iso ja ihana kuva halvalla

Nykyään videotykillä voi saada todella halvalla ison ja kauniin kuvan. Testikone on nappiesimerkki siitä, miten elämys maksimoidaan minimihinnalla.

Sulavuus pääasiana

W3000:n kuvanlaadussa on paljon hyvää ja lisäksi siinä on liiketoistoa sulavoittava Motion Enhancer. Onko se Motion Enhancer hyvä vai huono asia?

Iso kuva vaivihkaa

Olohuone on leffaharrastajalle paljon vaikeampi paikka kuin pimeä kotiteatteri. Pelkän kuvanlaadun ehdoilla ei voida mennä, sisustus ja seinille ripustettavien asioiden määrä ja ulkoasu vaikuttavat paljon. Yksi erinomaisen helppo vaihtoehto isoon kuvaan on tässä.

Aitous tuo enemmän tunnelmaa

Testattu BenQ W1110-projektori oli hyvä, mutta vain vähän kalliimpi W2000 onnistuu pyyhkimään sillä lattiaa. Salasana kuvanlaatuun on Rec. 709.

Herkullisen tasapainoinen

BenQ:n uusi projektori ruksaa kaikki oleelliset kohdat videotykkiostajan toivelistalta. Riittävä kirkkaus, hyvä kontrasti, tasapainoiset värit, lyhyt vasteaika pelaajille ja entistä hiljaisempi käyntiääni. Alle tonnin hintalapulla.

Sony VPL-VW5000ES - 4K SXRD -videoprojektori laser-valonlähteellä

"Ikuinen" valonlähde, 5000 lumenia ja 4K samassa paketissa. Tuliko jo housuun?

Namikuva halvalla

Videotykki, joka on pieni, halpa ja sen kuvanlaatu on aivan mainio. Ei vaadi erityisiä ennustajanlahjoja, jos väittää tästä tulevan ison hitin.

Sivut

Tilaa syöte RSS - videotykki