verkkosoitin

Kaksi luonnetta, kympillä iloa

IS-1000 on vaikuttavan tyylikäs "superintegroitu", highend-tason stereovahvistin, joka tarjoaa kaikki oleelliset ominaisuudet streamauksesta laadukkaaseen levysoitinliitäntään. Äänellisesti se yllätti minut täysin. Kahdesti.

Kannettavuutta, hifisoundia ja käyttömukavuutta

Radioita, musiikkipalvelin ja aktiivikaiuttimia. Parhaimmillaan todella loistavaa äänenlaatua, erinomaista käyttömukavuutta puhelinsovelluksella

Hyvin ajateltu keskusyksikkö

Elac lähestyi musiikkipalvelimen ajatusta ihan eri vinkkelistä kuin moni muu valmistaja. Sen sijaan, että olisi hirveällä ähellyksellä tehty omaa ohjelmistoa, alussa mahdollisesti hyvinkin kankeasti toimivaa, napattiin käyttöön suoraan se ehkä paras.

Yksi kaikkien puolesta

Miten hyvä yhdistelmälaite voi olla? Onko se vain sisustus edellä ajattelevan rimpula vai riittäisikö se kriittisen musiikinkuuntelijan keskukseksi?

Parhaasta paremmaksi, eiku...

Pelkkä tarkkuus ei paranna tunteiden välittymistä, mutta oikein tehtynä ohjelmiston päivitys voi auttaa siinäkin asiassa.

Oikea suunta signaalille

Ilmateitse välitettävä nettiyhteys on herkkä häiriöillle, mutta suurimpaan osaan niistä on tarjolla yksinkertainen apu.

Askel alaspäin, ja lähemmäs

Linn toi huonekorjauksen ja digitaalisuuden muut hyveet Akurate-sarjalla tarjolle puolta aiempaa halvemmalla. Kuinka lähelle lippulaivaa päästään ja onko edullisempi Akurate jossain suhteessa parempi kuin lippulaiva Klimax?

Äärimmäisen vaivaton

Linn siirsi digitaalisen osaamisensa erillisestä laatikosta sinne, missä sitä kaikkein eniten tarvitaan. Kaiuttimiin. Tuloksena on lippulaivamalli, joka kampeaa maailman kovimpien laitteistojen joukkoon.

Taskukokoinen mediatoistin

Googlen mediatikussa on potentiaalia näppärän kokonsa ja helpon liitettävyydensä ansiosta, mutta sille räätälöidyt sovellukset ovat vielä vähissä.

Linn tarjoaa ilmaisia Studio Mastereita joululahjaksi

Linn lahjoittaa joka päivä jouluaattoon saakka yhden Studio Master -tasoisen musiikkikappaleen jokaiselle musiikinystävälle.

Sivut

Tilaa syöte RSS - verkkosoitin