televisio

Kompakti kaunokainen

Paremman äänentoiston järjestäminen televisioon säästää hermoja kun musiikista voi nauttia, tehosteet kuuluvat toivotulla tavalla ja puheäänestä saa selvää. Vaan jos et miettisikään pelkkää televisiota vaan tekisit ratkaisun, joka mahdollistaa minimielektroniikalla paljon monipuolisemman äänentoiston? Ja erittäin miellyttävällä äänenlaadulla.

Loewe Connect UHD -televisio, TV-suurkuluttajan nöyrin palvelija

Miten pitkälle televisioiden ja älylaitteiden toiminta voidaan yhdistää? Näköjään kiitettävän pitkälle.

Rauhallista eleganssia

Bang & Olufsen ei juuri hyppää uusien kirjainyhdistelmien kelkkaan ensimmäisten joukossa. Ja silti nyt silläkin on jo 4K-televisio! Tämä kertoo paljon 4K:n tärkeydestä. Itse televisio taas on jotain aivan muuta kuin perusmerkkien UHD- eli 4K-ruudut.

Geneva Sound System XXL yhdistää upean ulkonäön ja erittäin vakuuttavan äänentoiston

Geneva Sound System XXL:ssä yhdistyy upea ulkonäkö ja edistyksellinen akustinen toteutus, jossa tehokas kotiteatteri ja täydellinen langattomasti toimiva hifijärjestelmä on rakennettu yhteen pianolakalla viimeisteltyyn puurunkoiseen huonekaluun.

Sony esitteli 4K-kuvaa, osittain turhaan. VPL-HW50ES, VPL-VW1000ES ja XBR 4K TV esittelyssä.

Televisionkatsojille tuntematon riesa, valkokankaalla näkyvä pikseliverkko, on ollut kotiteatterien harminaihe aina digitaalitykkien alusta asti. Ja itse asiassa ihan sama ongelma vaivaa nykyään leffateattereitakin. Sony perusteli 4K-tekniikkaansa hieman ontuen näkyvän pikseliverkon häviämisenä. LCoS-tekniikka, Sonylla SXRD-nimellä kulkevana, kun ei FullHD-resoluutiossakaan juuri pikseliverkosta kärsi.

Bang & Olufsen Beoplay A9 ja Beovision 11 ensiesittelyssä

Bang&Olufsen esitteli eilen kaksi uutta tuotettaan Tanskan suurlähettilään kotona Helsingissä. Jens-Otto Horslundissa ja tuoreissa Beoissa on paljon yhtenevyyttä. Sekä suurlähettiläs että B&O:t ovat hillityn tyylikkäitä ja samalla häkellyttävän helposti lähestyttäviä, molemmat myös hoitavat oman työnsä pakottoman vaivattomasti ja vakuuttavasti.

Netflix -TV-kanavat Suomeen

Netistä katsottavien tv-sarjojen ja elokuvien tarjonta laajentuu, maailman laajin palvelu Netflix rantautuu Suomeen loppuvuodesta.

Tilaa syöte RSS - televisio