stereovahvistin

Kaksi luonnetta, kympillä iloa

IS-1000 on vaikuttavan tyylikäs "superintegroitu", highend-tason stereovahvistin, joka tarjoaa kaikki oleelliset ominaisuudet streamauksesta laadukkaaseen levysoitinliitäntään. Äänellisesti se yllätti minut täysin. Kahdesti.

Edullinen ja laadukas monitoimikone

Hyvät analogiset ja digitaaliset liitännät, ihan nappi käyttötuntuma ja mukaansa tempaavan rullaava soundi sopivilla kaiuttimilla. Emotiva iskee edulliseen hintaluokkaan lujaa.

Kompakti kaunokainen

Paremman äänentoiston järjestäminen televisioon säästää hermoja kun musiikista voi nauttia, tehosteet kuuluvat toivotulla tavalla ja puheäänestä saa selvää. Vaan jos et miettisikään pelkkää televisiota vaan tekisit ratkaisun, joka mahdollistaa minimielektroniikalla paljon monipuolisemman äänentoiston? Ja erittäin miellyttävällä äänenlaadulla.

Tykki ja moniosaaja

Valmistajan lippulaivamallin ei ole pakko olla karsittu laite, joka osaa vain yhtä asiaa. Roksan Blak on sekä kaikenkattava monitoimikone että järeän luokan highend-vahvistin.

Muskeli ja taituri

Roksanin edullisin ja keskihintainen stereovahvistin poikkeavat toisistaan paljon niin varustelun kuin äänenlaadunkin suhteen. Hintaero sen sijaan on pieni.

Superpelkistettyä highendiä

Yksi laatikko, nykypäivän viimeisin käyttöliittymä (myös huomenna) ja highend-äänenlaatu. Cast Amp ei ole halpa, mutta lunastaa kyllä kaiken, mitä lupaakin.

Vaarallinen polku kuljettavaksi

Muutamallakin brittivalmistajalla on tapana tehdä laitteiston päivityksestä helppoa. Pienin ja kohtuuhintaisin pykälin saadaan enemmän iloa lempimusiikista. Cyrus näyttää mallia polun vaarallisuudesta.

Amerikanmureaa

Tuhdin mehevää soundia amerikan malliin ja langattomat toiminnot niin tutulla ja turvallisella Bluetoothilla kuin myös monihuoneen ja hires-tasoisen äänen mahdollistavalla merkkiriippumattomalla Play-Fi:llä.

Luxman LX-380 ja D-380 tulevat korvaamaan aiemmat SQ-38u:n ja D-38u:n

Äskettäin testatun SQ-N10-vahvistimen lisäksi Luxman tuo markkinoille kovin kaivatuksi jääneelle SQ-38u:lle LX-380-seuraajan. Samaan sarjaan tulee myös D-38u-CD-soittimen seuraaja D-380.

Tiivis ja jumalaisen kaunisääninen paketti

Luxman on vahvistinvalmistajana niitä kaikkein legendaarisimpia. Tämä pohjaltaan A4-arkin kokoinen putkivahvistin sopii ihan kenelle vain ja näyttää erinomaisen esimerkin, mistä legendaarisuus on syntynyt.

Sivut

Tilaa syöte RSS - stereovahvistin