seinäkaiutin

Genelec AIW26B MKII, uusi seinään upotettava aktiivikaiutin

Kompakti kotelo, joka uppoaa seinäsi sisälle. Bassotoisto, joka ei yleensä subwooferia kaipaa ja jopa 120 desibelin äänenpainevarat. Genelec uusi AIW26-seinäkaiuttimensa. Ja uusi sen sitten vielä uudestaan!

Ihan päin seiniä, vai juuri kohdalleen?

Seinäkaiuttimet eivät ole hardcore-hifistien suosiossa. Muita syitä kuin kaiuttimen paikan jatkuva vaihtamistarve on vaikea keksiä. Hyvä seinäkaiutin nimittäin soi todella hyvin ja helposti myös pesee jalustasisarensa.

Koko seinä musiikiksi

Kuuntele hetki, ja sen äänessä ei ole mitään vikaa. Kuuntele pidempään, ja huomaat haluavasi levykauppaan ostamaan lisää musiikkia.

Huomaamaton huomattava nautinto

Akustointi olohuoneessa auttaa enemmän muuhun elämään kuin musiikinkuunteluun ja erittäin laadukkaan ja helpon äänentoiston voi piilottaa kokonaan.

Pesismailalla takavasemmalta

Sisustusystävälliset kaiuttimet ovat usein pieniä ja kaipaavat bassopäähän subbarin tuomaa mehevyyttä ja ryhtiä. Parhaimmillaan se subwooferkin voi olla sisustuksellisesti helposti sijoitettava ja silti jyrähtää kunnolla.

Näyttävästi sulautuva

On tilanteita, joissa sen enempää kaiuttimia kuin niiden ainaista johtosoppaakaan ei kaivata lattioille. Bang & Olufsenin tuore ratkaisu on merkille uskollisen tyylikäs.

Maailmankirjat sekaisin

Hädin tuskin miniläppäriä isompi keskusyksikkö ja parilitraiset kaiuttimet. Ei ole highend-uskottavaa ei. Mutta juju ei olekaan katsella tai punnita vaan kuunnella. Siitä nimi Sekrit (Secret) tuleekin. Tällä laitteistolla on salaisuus, jota ei päällepäin arvaa.

Rauhantekijä arkielämään

Kaiutin, jolle voi pukea vaatteet päälle silloin kun tilanne sitä vaatii. Kaiutin, joka osaa ottaa ilon irti musiikista ja tanssittaa kaikkia ilman vaatteita. Ainakin niin, että kaiutin on ilman vaatteita.

Saumatonta yhteistyötä

Joillain meistä on paha taipumus sekä kuunnella musiikkia että katsoa elokuvia. Kaiutinjärjestelmän pitäisi taipua sitten tietysti molempiin. Vaihtoehdot viidelle pikkukaiuttimelle ja subbarille ovat vähissä, mutta Gradientilla on yksi erittäin hyvin toimiva.

Päin seiniä

Pieni, huomaamaton ja helposti asennettava kaiutin - se ei siis voi olla hardcoreharrastajan valinta. Väärin, äänenlaadullisesti AIW25 iskee monen tavallisen lattiakaiuttimen ohi ja oikeasti katoaa jotakuinkin täysin näkyvistä.

Sivut

Tilaa syöte RSS - seinäkaiutin