putkivahvistin

Tiivis ja jumalaisen kaunisääninen paketti

Luxman on vahvistinvalmistajana niitä kaikkein legendaarisimpia. Tämä pohjaltaan A4-arkin kokoinen putkivahvistin sopii ihan kenelle vain ja näyttää erinomaisen esimerkin, mistä legendaarisuus on syntynyt.

Highendiä kohtuukustannuksin

Yksinkertainen kytkentä, edulliset perusosat ja palkitseva äänenlaatu. Ei aloittelijan ensimmäinen projekti, mutta syntyy kyllä pienellä kokemuksella.

Kiristäkää turvavyönne

Erittäin tiukkaa menoa, erittäin vapautunutta driveä ja nopealiikkeisesti iskevä bassopää. Hyväntuulisinta ja menevintä soundia pitkään aikaan.

Ilmavuutta, sävyjä ja märät housut

Kiinalainen putkivahvistin on ihastus ja kauhistus. Se on hienosti viimeistelty ja halpa, mutta onko se myös huonosti tehty ja vaatimaton ääneltään? Ariandin kanssa ensinmainitut kohdat ovat ne, jotka osuvat kohdalleen.

Siemens F2a, audioputkien aatelia

Tämä vahvistin syntyi toiveesta saada AudioVideo.fi-verkkojulkaisulle huippulaadukas SE-putkivahvistin, jota voisi tarvittaessa käyttää myös stabiilina referenssinä. Vastaavaa virkaa on ajoittain toimittanut allekirjoittaneen kymmenisen vuotta vanha pariwattinen Revenge E182CC useilla tahoilla hyvällä menestyksellä.

Japanilaisella pieteetillä

Kun japanilainen tekee itselleen laatua, länsimaisen on vaikea edes ymmärtää saati arvostaa huomioonotettujen yksityiskohtien määrää. Tämä huokuu Luxmanin laitteissa kaikkein selvimmin Neo Classico -sarjan komponenteista.

Vinyyli elää kanssamme, tarvitaan RIAA-boksi

Tässä esitellään putkilla toteutettu yksinkertainen RIAA-etuvahvistin. Revenge RIAA on pitkien kokeilujeni tämänhetkinen vaihe ja siitä tuli lopultakin sen verran hyvä, että se ylitti omat julkaisukriteerini.

Vireä 50-lukulainen

Olet juuri ostanut uuden putkivahvistimen, ja lukenut internetin ihmeellisestä maailmasta siitä, kuinka voit muokata vahvistimesi ääntä vaihtamalla putkia - ”Tube rollingiksi” kutsuvat sitä. Kuitenkin, kun kyselet keskustelupalstoilla suosituksia, saat yhtä monta vastausta, kuin on vastaajaakin.

Mainio pieni työkalu

Mauri Pännäri on Suomen kovimpia putkivahvistinosaajia, ellei se kaikkein kovin. Kun hän vinkkasi, että Little Dot -kuulokevahvistin vaikuttaa erittäin terveeltä ja mielenkiintoiselta kapistukselta, olisi ollut erittäin hölmöä olla ottamatta vinkistä vaaria. Etenkin kun Little Dotia saa nyt suomalaiselta maahantuojalta normaalilla takuulla.

Romantiikkaa tarjolla

Kaipaatko hieman romantiikkaa iltojesi iloksi, mutta ilman hankalaa luonnetta tai kummallisia kommervenkkejä muun elämän suhteen? Treffit Simply Italyn kanssa voisivat olla paikallaan.

Sivut

Tilaa syöte RSS - putkivahvistin