musiikki

Klassikon uudestisyntyminen

Vuonna 1967 LP:nä julkaistu Kersantti Pippuri on nyt vihdoinkin saanut arvoisensa stereomiksauksen. Levy on pakko-ostos jokaiselle pop-musiikin harrastajalle.

Vanhaan malliin

Vahvan akateemisen taustan omaava Bad Religionin keulahahmo kunnioittaa amerikkalaista kansanperinnettä. Puhdasverinen country-albumi on hänen lännenjukkansa.

Eihän olla vielä perillä?

RMS Deep Purple murtaa jäitä tyylilleen uskollisesti ja vihjailee viimeisen telakkapaikan olevan jo katsottuna.

Totisesti kovaa kamaa

Amen 1 nousi Soundi-lehden vuoden 2016 parhaaksi kotimaiseksi levyksi. Ylistäviä arvioita myös muissa julkaisuissa. Lisäksi Mikko Joensuu on viiden muun musiikintekijän kanssa ehdolla tämän vuoden Teosto-palkinnon saajaksi. Mikä mies? Millaista musiikkia?

Motörhead palaa keikkalavoille 2018!

Lemmy Kilmisterin poismenosta on kulunut yli vuosi, mutta fanien keskuudessa häntä ei ole unohdettu. Nyt fanilaumalle on tarjolla jymyuutinen, sillä yhtye on tuomassa Lemmyä takaisin lavoille hologrammin muodossa.

Syrjähyppy nuoruuden rakkauteen

Tässä se nyt on. Rollareitten ensimmäinen blues-levy. Kaksitoista cover-versiota maineikkaiden bluesmestareiden ohjelmistosta. Mutta miten käy rock`n`roll -miehiltä Chicago-blues?

Keikkaraportti CMX – Kuljettuja teitä, harvoin kuultuja lauluja – Tavastia 5.12.2016

CMX:n julkaisi kolmannen Cloaca Maxima -kokoelman. Tarjolla on taas läpileikkaus yhtyeen historiaan sekä kiitettävä tukku harvinaisuuksia sekä aiemmin julkaisemattomia kappaleita. Viime vuoden kiitelty harvinaisuuksiin keskittynyt kiertue jatkuu tänä vuonna. CMX esittää kappaleita, joita ei ole soitettu livenä vuosikymmeneen – jos koskaan.

Striit doogs nevö ritaiö

Suomalaisen rockin voimahahmo iskee vielä yhden albumillisen ajatonta rytkettä kehiin. Päällikön komennuksessa levyllä vierailevat Michael Monroe ja Ile Kallio.

Orkesteri piirittää kuulijan

Norjalaisen 2L:n levyillä soittajat on sijoitettu kuulijan ympärille. Tämä äänitysfilosofia ei ole ongelmaton viisikanavaisen toistolaitteiston normaaliasetuksilla. Ajan myötä 2L on viilannut sointi-ihanteensa yleispätevämmäksi.

Herätkää pojat, missaatte apokalypsin!!

On nämäkin prinssiruususet vetäneet unta palloon joidenkin mielestä jo yli 25 vuotta. Nyt on osittain unihiekat pesty silmistä ja tunnelmakin on synkkä, kuin viimeisinä aikoina.

Sivut

Tilaa syöte RSS - musiikki