messut

Integrated Systems Europe

Iso, isompi, ISE. Messut, joilla en tiennyt oikeaa suuntaa noin sataan kertaan. Amsterdam, jossa kevät oli jo vauhdissa. Elektroniikkaa enemmän kuin aivokapasiteetti pystyi sulattamaan.

Lisää suomalaisia kaiutinvalmistajia, kaiken muun kivan lisäksi

Hifimessut 2018 toi kävijöilleen tuttuja tunteita ja uusia tuulia. Messuhuoneet ovat akustisesti aina todella hankalia, mutta moni näytteilleasettaja oli onnistunut taikomaan hyvin hienoa ääntä olosuhteista huolimatta. Toki parhaiten akustoidut erottuivat selvästi edukseen.

Joensuun Kuva ja Ääni esittelee Monitor Audio Silver -sarjan 28.-29.9.2017

Joensuun Kuva ja Ääni järjestää Hyvän äänen demopäivät 28.-29.9.2017. Esillä on Monitor Audion tuore Silver-sarja ja runsaasti elektroniikkaa.

Laaja kattaus herkkuja

Hifi- ja highend-messujen perinne elää. Tapahtuma muokkautuu vaatimusten mukana, mutta näyttää pysyvän hyvin päivän menossa mukana.

Hifimessuja etsimässä

Hifimessujen uusi tyyli ehti saada paljon kitkeriä kommentteja jo ennen messujen alkua. Ei enää soundin rakentamista hotellihuoneeseen vaan kamat levälleen isoon halliin. Ovatko hifimessut - sellaisina kuin me ne muistamme - kuolleet?

Highend-messut Rastilan Kartanossa 28.3.2015

Kuinka paljon hyvää ääntä mahtuu pieneen kartanoon? MR Hifi järjestää kuun lopussa Rastilan kartanossa hyvän äänen tapahtuman. Järjestäjä lupaa, ettei paikalla ole yhtään kotiteatterivahvistinta tai videotykkiä.

Eläkää messut itse

Tänään perjantaina, huomenna lauantana ja ylihuomenna sunnuntaina - Suomen suurin hifialan messutapahtuma, HifiExpo ja DigiExpo. Mutta mitä kaikkea sieltä löytyykään.

Lämmintä tunnelmaa

Hyvinkään highend-messuilla ei ole kiire, tunnelma on leppoisa ja henki lämmin. Soundeja oli paljon erilaisia, mutta ei yhtään floppia ja parhaan julistaminen menee jo makuasioiksi.

Harvan hifin markkinat

Habitaren hifitarjonta on tänä vuonna varsin vähäinen. Paikalla on kyllä pari helmeä, joiden takia paikalle kannattaa raahautua, vaikka rautakaupassa myytävät keittömallistot eivät kiinnostaisikaan.

Hyvinkään highend-messut 20.-21.9.2014

Hyvinkään highend-messujen aika on taas tulossa. Tapahtuma ei toki ole Suomen suurin, mutta kyllä siellä niitä parhaita laitteistoja on.

Sivut

Tilaa syöte RSS - messut