laser

Sony VPL-FH700L -videoprojektori laservalonlähteellä

Valoisa olohuone on aivan erilainen tila videoprojektorille kuin tummapintainen ja pimeä leffahuone. Tyypillinen kotiteatteriprojektori onkin helisemässä kun se yrittää kilpailla olohuoneen hajavalon kanssa. Sonyn tuore laserprojektori ei.

20 000 huoletonta tuntia - Sony VPL-FHZ55 -laser-videoprojektori esittelyssä 18.6.2013

20 000 tuntia ilman lampunvaihtoa tai suodattimien puhdistusta, hyvin huoltovapaata. Kuvanlaadultaan tuore lasertykki on kirkas ja sen väritoistokin mainio.

Iso ja huoleton kuva

Videotykkejä vierastavat perustelevat pientä tv-kuvaansa kahdella asialla. Tykin kuvaa ei voi katsoa valoisassa ja kalliin lampun käyttötunnit tulevat nopeasti täyteen. No, oikeanlaisella kankaalla tykin kuvakin näkyy valoisassa olohuoneessa ja tämän Viewsonicin kanssa kanssa käyttötunneistakaan ei tarvitse huolehtia.

ViewSonic Pro9000 -videoprojektori käytännössä ikuisella laser- ja led-hybridivalonlähteellä

Enää ei tarvitse miettiä videoprojektorin kalliin lampun käyttötunteja. ViewSonic tuo huippumodernin hybriditeknologian myös kuluttajatason videotykkeihin esittelemällä markkinoille huikean valovoimaisen ViewSonic Pro9000 -videotykin. LED- ja laserteknologiaa valontuotannossa hyödyntävä lamputon videotykki tarjoaakin entistä korkeatasoisemman ratkaisun kotien viihdehetkiin.

Tilaa syöte RSS - laser