langaton

Kerrassaan hienot kaiuttimet

Hyvä perinteinen kaiutin soi hyvin vain kun sen sijoittaa oikein ja lisäksi se kaipaa erillisen vahvistimen. KEF LSX:t saa sisäisen älynsä ansiosta soimaan helposti hyvin monenlaisissa sijoituksissa ja ne eivät tarvitse mitään oheislaitteita.

Premiumia ilman pankkilainaa

Nappi-istuvuus myös silmälasien kanssa ja miellyttävän rasittamattomaksi, mutta sopivan innostavaksi ruuvattu äänensävy.

Amerikanmureaa

Tuhdin mehevää soundia amerikan malliin ja langattomat toiminnot niin tutulla ja turvallisella Bluetoothilla kuin myös monihuoneen ja hires-tasoisen äänen mahdollistavalla merkkiriippumattomalla Play-Fi:llä.

Langattoman aikakauden juhlaa

Välillä signaalikaapelin veto äänelle on toivottoman vaikeaa, ellei satu tarvitsemaan highend-pyykkinarua keskelle kulkuväylää. Lattialle tai ylemmäs. Tarvitaan riittävän hyvälaatuinen langaton linkki siirtämään musiikki haluttuun paikkaan.

Vauhtia ja vaivattomia tilanteita

Langatonta helppoutta, Bluetoothilla tai häviöttämästi, ja poikkeuksellisen tasapainoinen soundi. Näillä kulki lujaa!

Miellyttävän uskottava ja vakuuttavan hymyilyttävä

Neljä 12-tuumaista ja kilowatti tehoa. Pärjäisitkö alkuun? Et? No valmistaja suositteleekin näitä hankittavan parin. Yhdelläkin kyllä niin hymyilytti kuin sai pyyhkiä kyyneliäkin.

Ystävällisen pyöreät ja langattomat

Tuntuuko sinusta, että Genevan kantikas muoto on esteenä laitteen hankkimiselle? Ilmeisesti sveitsiläiset pitivät tilannetta ainakin huomattavana riskinä koska he lanseerasivat kovin pyöreämuotoisen Aerosphere-malliston.

Langaton monikäyttövahvistin

Kotimainen Pebble Audio lisäsi langattomaan tuoteperheeseensä hyvin hyödyllisen pulikan, vahvistimellisen vastaanottimen.

Puhtaan pelkistetyt

Dynaudion langattomastikin toimivat hires-signaalia nielevät aktiivikaiuttimet tarjoavat kontrollia, tarkkuutta, puhtautta ja neutraalia kauneutta.

Parhaasta päästä

Hyvin mukavat päässä, erittäin hyvät äänenlaadullisesti ja toimivat sekä langallisena että langattomana. AKG:n kokemus yhdistettynä nykypäivän vaatimuksiin näkyy ja kuuluu näissä kuulokkeissa hyvin.

Sivut

Tilaa syöte RSS - langaton