kuulokkeet

Genelec julkaisi Aural ID -tekniikan kuulokemonitorointiin

Genelec Aural ID -ohjelmistoteknologia lupaa uudistaa kuulokeäänitarkkailun.

Premiumia ilman pankkilainaa

Nappi-istuvuus myös silmälasien kanssa ja miellyttävän rasittamattomaksi, mutta sopivan innostavaksi ruuvattu äänensävy.

Menevää ja mehevää langattomasti

Oli aika kun minäkin suostuin pitämään vain johdollisia isoja kuulokkeita. Pakko vain myöntää, että näissä langattomissa korvalehden päälle asettuvissa Fiileissä on monta hyvää puolta. Eikä äänenlaatu ole niistä vähäisin.

Yllättävän tasapainoiset nappulat

Inear-kuulokkeiden maailmassa "soundin tarjoaminen" on vielä suurempi juttu kuin isoissa kuulokkeissa. Mutta entäs, jos haluaisin kuulla sen äänitteen alkuperäisen soundin...?

Kolmitienapit vaativalle

Voiko nappi/inear-kuulokkeiden ostaja saada tasapainoista ääntä? Miten hyvä nappikuulokkeen ääni ylipäätään voi olla ja mistä kaikesta se äänenlaatu riippuu?

Raikkautta ja sykettä

Ekologinen suhtautuminen tuotantoon ei tarkoita, että soundillisesti tarvitsisi tinkiä mistään. Eikä se edes tarkoita, että tarvitsisi tinkiä materiaaleistakaan.

Ekologista estetiikkaa

Lämmin, mutta ei tumpelo soundi ja mahdollisimman kaukana muovisesta oleva lookki. Uskon haluajia olevan.

Uusia tuulia

AudioQuest toteaa, että monen muun valmistajan kuulokkeissa keskialue ja diskantti ovat keinotekoisesti koholla. Ja tekee oman näkemyksensä mukaisesti neutraalit luurit aivan uusista materiaaleista.

Puhtaus on puoli ruokaa

ASUS:n hifimalliston lippulaiva kelpaa erinomaisesti kuulokkeiden ja tietokoneen välille, mutta on siitä muuhunkin.

Hyvät vibat

Bassoboosti tuntuu niiiin teinijutulta. Mutta etenkin kalloa ihan mekaanisesti tutisuttavat XV-450-vibrakuulokkeet saavat kyllä hymyn huulille tälläisellä keski-ikäisellä toimistorotallakin.

Sivut

Tilaa syöte RSS - kuulokkeet