kotiteatteri

Pienet puhtaat helmet

Haluaisit referenssilaatua, mutta tila ja raha eivät anna periksi? Ei hätää, on myös pieniä ja kohtuuhintaisia kaiuttimia, jotka tosiaan ovat referenssitasoa. Sekä kotiteatterin mustana että olohuonevalkoisena ja sinne olohuoneeseen tarvittaessa myös hyvin litteänä versiona.

Enemmän on parempi

Kytkemällä erillisen päätevahvisimen pre-out liitännöillä varustettuun AV-vahvistimeesi saat reippaasti parempaa äänenlaatua ja huomattavasti lisää tehoa kotiteatteriisi. Toki monikanavaista päätevahvistinta voi käyttää monessa hifijärjestelmässäkin.

Hulluja nuo bretagnelaiset

Ranskassa tehdään erittäin tiukkaa hitechiä, joka välttää kaikkea eksotiikkaa ja tarjoaa asiakkaalle mukavuutta, selkeyttä ja ennen kaikkea toimintavarmuutta. Retki Storm Audiolle oli lämmin ja informatiivinen.

Isompi, parempi ja mustempi

Teekkareilla on ihan sairaan hieno leffateatteri, luonnollisesti itse rakennettu. Cinemascope-muotoinen iso ja hyvä kuva, erinomainen äänentoisto ja tietysti oikeat leffateatterin penkit.

Vanhentunut uusi 4K-televisio tai -projektori?

Kotiteatteriharrastajan elämä on vaikeaa. Vähän väliä tulee jotain uutta ja houkuttelevaa, jota jo olemassaoleva kalusto ei pystykään toistamaan. 4K-kuva on isolla ruudulla erittäin kova juttu, mutta sellainen asia kuin HDCP 2.2 on syytä olla tiedossa.

ASUS PB287Q, halpa ja nopea 4K-näyttö

Pari-kolme metriä leveässä tykkikuvassa 4K tekee todella suuren eron kuvanlaatuun. Ja taas isossakaan televisiossa ei. Joten mitä järkeä on 28-tuumaisessa 4K-ruudussa? Hyvin paljonkin.

Sony FMP-X5 -4K Media Player tuo 4K-streamauksen

Jo nyt esimerkiksi Netflix tarjoaa 4K-materiaalia ja uusia palveluja lanseerataan pikapuoliin. Vaan millä toistaa? Tarvitaan 4K-mediasoitin.

Tunnelman parantajat

Leveä Cinemascope-valkokangas ja kaiuttimet sen takana on ehdottomasti makein ratkaisu leffakäyttöön. Sitä vain voi parantaa vielä entisestään valkokankaan maskeilla.

Erillislaitteita syrjäyttävä

Anthem pureutuu kotiteatterin tarpeisiin huonekorjauksen ja äänenlaadun lähtökohdasta, ei niinkään viimeisten vipstaakien. Tulos on tiukan luokan vahvistin, joka hämmästyttää parikin kertaa.

Eläimellistä voimaa

15-tuumainen ja erittäin pitkäiskuinen elementti. Yli kolme kilowattia tehoa. Voimaa ja uskottavuutta aivan sairaan paljon. Hymy huulilla vielä pitkään talon romahtamisen jälkeen.

Sivut

Tilaa syöte RSS - kotiteatteri